Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
6°C
NED.
23°C
8°C
Oceni objavo

Pod Gobavico odjeknila petarda

V soboto 23.3.2019 smo dočakali prvo uradno člansko tekmo v letu 2019, ko so na stadion pod Gobavico prišli gostje iz Vira. Tekma je imela prav posebni pomen, saj so ravno gostje iz Vira edina ekipa, ki je v tej sezoni uspela premagati naše nogometaše.
Tekma se je začela dobro. Popolna prevlada domačih se je kronala v 17 minuti, ko je zadel Duščak. Ni trajalo dolgo, ko je svoj prvenec dočakal Letnar. Do konca polčasa je mrežo gostov uspel zatresti še najboljši strelec lige Kmetič.
V drugem delu srečanja smo pričakovali še kakšen gol, saj so domači želeli več. V 55 minuti je svoj drugi gol dosegel Kmetič s strelom z glavo. Petarda pa je počila v 86 minuti, ko je gol dosegel rezervist Matevž Potočnik.
Svoje misli o tekmi nam je strnil povratnik po poškodbi in kapetan ekipe Tim Primožič: »Proti Viru smo odigrali zelo dobro tekmo, od prve minute naprej. To je rezultat dobrih priprav trenerja Varge. Mislim, da je to pomembna zmaga, saj nam je dvignila samozavest za drugi del prvenstva. V ekipi je odlično vzdušje in zdrava konkurenca, zato upam da bomo to energijo in želje prenesli iz tekme v tekmo.« »Vrnitev na igrišče sem čakal od prvega dneva poškodbe, zato sem res vesel vrnitve. Prej sem bil z ekipo le z glavo, sedaj pa jim lahko pomagam tudi na igrišču. Zmaga 5:0 na derbiju je lepa vrnitev, za piko na i mi je manjkal le dosežen gol.«


Besedilo in foto: Luka Štruklec

Oglejte si tudi