Logo MojaObčina.si

Mengeš

DANES
3°C
3°C
JUTRI
1°C
-2°C
4701

Mladinke in mladinci na top turnirju v NT petkrat na stopničkah

V nedeljo, 18. decembra 2016, je bil v Logatcu 1. TOP za mladince in mladinke v namiznem tenisu. Na turnirju je nastopilo pet mladincev in štiri mladinke iz NTS Mengeš.

Pri mladincih je Aljaž Frelih po težji poškodbi dokazal svojo kvaliteto in potrdil sloves najuspešnejšega kadeta tudi v mladinski konkurenci. V 1. kakovostni skupini je osvojil 3. mesto, Nejc Erjavec pa je bil 6.  
V 2. kakovostni skupini je Tim Pavli osvojil 3. mesto, Bor Rutar v 3. skupini 2. mesto, Tim Šalja pa 5. mesto. Med mladinkami je Ana Tofan izgubila samo dvoboj s klubsko soigralko Katarino Stražar in prepričljivo osvojila 1. mesto, Katarina Stražar pa je z dvema porazoma osvojila 3. mesto. Nika Kobetič je v 2. skupini osvojila 4. mesto, Vita Kobetič pa v 3. skupini 5. mesto. Ana Tofant je po uspehih na zadnjih tekmovanjih na lestvicah NTZS razvrščena na 1. mesto v kategoriji mladink, članic do 21 let in v članski kategoriji.

V letu, ki je za nami, so mengeški igralci in igralke osvojili laskave naslove na domačih tekmovanjih, v tujini in na evropskem prvenstvu. Zasluga za te rezultate gre tudi trenerski ekipi Davidu Orešniku, Gregorju Gostiši, Žigi Zupanu in Ožbeju Popelarju.

 

Besedilo: MLAJ

Foto: Žiga Zupan

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
Digitalni marketing v Slovenij