Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
8°C
JUTRI
19°C
7°C
Oceni objavo

Košarkarski turnir v Mengšu

V soboto, 25. novembra 2017, je Mladinski center Mengeš v športni dvorani Partizana organiziral košarkarski turnir trojk. Kljub slabemu vremenu, se je turnirja udeležilo veliko košarkarjev iz Mengša in okolice.
Tekmovali  so košarkarski navdušenci različnih starosti, od osnovnošolcev do študentov in starejših. Večinoma so bile tekme izenačene do odločilne petnajste točke, tako da je bilo veliko odvisno od sreče in zbranosti v obrambi in napadu. Sodnik ni imel veliko dela, saj so bili igralci zelo profesionalni in pošteni, tudi osebnih napak je bilo malo.

Zaradi velikega števila ekip (38 igralcev) se je turnir zavlekel v večerne ure, a borbena igra ni popustila niti v finalnem delu.
V zadnji, odločilni tekmi za prvo mesto, so imeli igralci ekipe BUM veliko smolo, saj se je njihov igralec poškodoval in so bili prisiljeni finalno tekmo predčasno končati. Tako je zmagala ekipa Kremenčkovi, v kateri so igrali Žiga Lah, Aleš in Miha Repnik. Prav vsi sodelujoči so se trudili po najboljših močeh, tako da na koncu sploh ni bilo pomembno, kdo je pobral nagrade, saj smo bili zmagovalci vsi, ki smo tekmovali.


Besedilo in foto: Simon Štebe

Oglejte si tudi