Oceni objavo

YUNO – tvoja šola: vsa učna snov osnovne šole v tvojem žepu

Portal YUNO je osnovna šola online, kjer te čaka posneta celotna učna snov. Pogledaš jo v največ enajstih minutah. V novembru je predstavitev YUNO potekala tudi v Mengšu, v AIA – Mladinskem centru.

Kratka predstavitev pa v nadaljevanju.

Enajst minut: Učna snov je predana preprosto, hitro in razumljivo. Vsaka učna lekcija portala YUNO je sestavljena iz video razlage z animacijo, ki nikoli ni daljša od enajstih minut, ter skrbno pripravljenih printabilnih učnih gradiv in interaktivnih kvizov. Snov video razlage otrok utrdi z dopolnjevanjem zapiska, reševanjem vaj in preverjanjem rešitev.

Učni pripomoček za vsakega: YUNO pomaga otrokom, staršem, učiteljem. Otrokom pomaga, kadar manjkajo v šoli, kadar razlage ne razumejo, kadar gre snov v učilnici prepočasi ali prehitro … Omogoča popolnoma samostojno učenje, saj uporabnik sam izbira, katere učne lekcije želi predelati. YUNO je skrbno prilagojena učnim željam in potrebam vsakega posameznika, tudi tistih s posebnimi potrebami ali težavami z disleksijo.

Znanje v žepu: Dovolj je iskanja, iz katerega učnega vira se je treba učiti. Nič več praznih zvezkov, nepreglednih učbenikov in beganja za znanjem. YUNO je dostopna kjer koli in kadar koli – na poti, doma, na počitnicah – na telefonu, tablici ali računalniku. Več informacij na www.yuno.si. Občanom Mengša pa do 31. 12. 2022 podarjamo 15 % popusta ob nakupu s kodo MENGEŠ10. Več informacij na www.yuno.si ali info@yuno.si.


Besedilo: Gašper Nitraljevski v sodelovanju z AIA – Mladinskim centrom

Foto: Brane Tomšič

Oglejte si tudi