Logo MojaObčina.si

Mengeš

DANES
3°C
3°C
JUTRI
0°C
-4°C
Deli

Zaključno srečanje prostovoljcev

Ob zaključku leta smo 23. decembra v AIA – Mladinskem centru Mengeš organizirali zaključno srečanje naših prostovoljcev.

Enaindvajset prostovoljcev se je odzvalo povabilu na zaključno srečanje, ki smo ga že tradicionalno organizirali kar v Mladinskem centru. Po pozdravnem nagovoru, voščilu za leto 2018 in druženju ob odlični hrani, ki jo je pripravil Trdinov hram, smo večer popestrili tudi z različnimi aktivnostmi. Svojo srečo smo preizkusili s tombolo, po igri pa so sledila glasbena darila prostovoljcem: Aljaž Zupan nas je razveselil z odlično vokalno izvedbo skladbe Can't Help Falling Elvisa Presleyja, ki jo je zapel ob spremljavi kitare. Uroš Rangus pa nam je podaril svojo interpretacijo božičnih pesmi, ki jih je spremljal s saksofonom. Po glasbenih poslasticah so prostovoljci preizkusili novo pridobitev, električno rolko. Zabavali smo se tudi z namiznim nogometom, večer pa zaključili  z božičnimi karaokami.

Vsem prostovoljcem, udeležencem in prijateljem AIA – Mladinskega centra Mengeš pa še tole voščilo:

»Samo dva načina sta, kako živimo svoje življenje. Eden je, da ni nič čudežno. Drugi pa je, da je čudež prav vse.« (A. Einstein).

Želimo vam srečno novo leto 2018, polno malih čudežev!


Besedilo: Blanka Tomšič

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
Digitalni marketing v Slovenij