Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
8°C
JUTRI
24°C
7°C
Oceni objavo

Dostava izdelkov Pekarne Pečjak na dom tudi v občini Mengeš

Pekarna Pečjak je pričela z dostavo izdelkov na dom, med občinami je tudi občina Mengeš. Izbirate lahko med 100 izdelki (zamrznjeni program, testenine, kruh, keksi ter 5 osnovnih živil: olje, mleko, sol, sladkor, moka). Seznam izdelkov, ki jih je mogoče naročiti, je objavljen na spletni strani www.pekarna-pecjak.si. Naročila sprejemajo od ponedeljka do petka, od 7. do 13. ure, in soboto, od 7. do  11. ure, na brezplačni telefon 080 39 01 ali e-naslov dom@pekarna-pecjak.si. Dostava bo potekala vsak dan od ponedeljka do sobote od 8. ure dalje.

Vse zainteresirane obveščajo tudi o pogojih dostave in sicer bodo vsa naročila oddana do 13. ure dostavljena naslednji dan. Naročila oddana po 13. uri bodo dostavljena predvidoma čez 2 dni, naročila oddana v soboto (ali nedeljo po e-pošti) pa bodo obdelana in dostavljena v torek.

 

Minimalna vrednost naročila je 30,00 EUR.

Ponujajo več načinov plačila, po predračunu ob naročilu blaga ter s kartico ali gotovino ob prevzemu blaga. Kupce prosijo za čim več brezkontaktnih prevzemov.

V primeru plačila po predračunu bodo obdelali vsa plačila, ki bodo na račun prispela do 16. ure in dostava se bo izvršila naslednji dan. Za plačila, ki bod prispela po 16.uri pa bo dostava drugi delovni dan. Plačila po predračunu v soboto in nedeljo niso možna, zato bo dostava v teh primerih izvršena v torek.

Pri plačilu z gotovino prosijo, da se za zagotovitev minimalnih kontaktov, če je le mogoče pripravi točen znesek.
Tako pri pripravi naročil kot dostavi bo posrbljeno za varnost. Dostava bo tako potekala na izbrano lokacijo na prostem, brez vnosa paketov v stavbo in upoštevanjem razdalje  1,5 metra.

»Pekarna Pečjak v času posebnih razmer, ki so nas doletele, preusmerja del svojih kapacitet na kanal dostave na domu. S tem želimo zagotoviti nemoteno oskrbo z živili za vse tiste, ki se izogibajo nakupovanju v fizičnih trgovinah. Obenem pa se zaradi izpada naročil iz drugih virov zavedamo odgovornosti do svojih zaposlenih in na ta način pripravljamo podjetje, da bo preživelo tudi v takšnih razmerah in skušalo ohraniti delovna mesta vseh zaposlenih,« je povedal Silvester Pečjak, direktor podjetja Pekarna Pečjak.

 

Besedilo: Tina Drolc

Oglejte si tudi