Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
5°C
JUTRI
15°C
2°C
Oceni objavo

Od 20. aprila 2020 bo Center za ravnanje z odpadki Dob odprt po običajnem delovnem času

JKP Prodnik obvešča uporabnike, da bo Center za ravnanje z odpadki Dob od ponedeljka, 20. aprila 2020, ponovno odprt po običajnem letnem delovnem času, od ponedeljka do petka, od 14. do 20. ure in ob sobotah od 8. do 20. ure.Zaradi preprečevanja širjenja koronavirusa in čim večje zaščite tako uporabnikov kot zaposlenih je vstop v Center možen le z lastno zaščitno masko, število vozil, ki so lahko v istem času v Centru pa je omejeno.

JKP Prodnik obvešča uporabnike, da bo Center za ravnanje z odpadki Dob od ponedeljka, 20. aprila 2020, ponovno odprt po običajnem letnem delovnem času, od ponedeljka do petka, od 14. do 20. ure in ob sobotah od 8. do 20. ure.

Zaradi preprečevanja širjenja koronavirusa in čim večje zaščite tako uporabnikov kot zaposlenih je vstop v Center možen le z lastno zaščitno masko, število vozil, ki so lahko v istem času v Centru pa je omejeno. Zaradi omejitve števila obiskovalcev se lahko zgodi, da bo v primeru večjega števila obiskovalcev za vstop v Center treba nekoliko počakati.

JKP Prodnik zato uporabnike naproša, da upoštevajo navodila zaposlenih in z odgovornim ravnanjem prispevate k preprečevanju širjenja virusa. Vsem se zahvaljujejo za razumevanje.

 

Besedilo: Tina Drolc za JKP Prodnik 

 

Oglejte si tudi