Logo MojaObčina.si

Mengeš

DANES
14°C
2°C
JUTRI
4°C
-6°C
4921

Naj bo srečno 2018

Ploščad Gasilsko godbenega doma je vse bolj pogosto stična točka za srečanja občank in občanov. Po kar nekaj deževnih in tudi hladnih dneh je bilo v soboto, 16. decembra, vreme naklonjeno izvedbi prednovoletnega druženja Naj bo srečno.

Na ploščadi, kjer so običajno postavljene le tržne stojnice, je bilo prizorišče družabnega dogodka, ki so ga obogatili glasbeni in drugi izvajalci. Tako so oblikovali res lep uvod v otroško predstavo in obisk dedka Mraza.

Najprej so zapele vzgojiteljice – pevski zbor Kalina, zaigrali soHarmonikarski orkester in Sejmarji, za njimi pa še veterani Mengeške godbe. Za dobro razpoloženje je skrbel še ansambel Odziv.

Pred začetkom predstave, ki jo je izvedlo KD Mlin Radomlje, so se predstavile najmlajše plesalke AIA Mengeš.
Nato so otroci, tudi s pomočjo staršev, na ves glas, vendarle priklicali še dedka Mraza, ki se je v spremstvu godbe in snežink pripeljal na ploščad Gasilsko godbenega doma.
Poleg "hrane" za dušo in oči so organizatorji dogodka: Občina Mengeš, Turistično društvo Mengeš, Toma prireditve in kulturno društvo Mihaelov sejem, poskrbeli tudi za napitke, primerne letnemu času, domače pečenice in golaž, prav lepo so se prilegle slastne palačinke in pecivo. Organizatorji se lepo zahvaljujemo izvajalcem in vsem, ki ste omogočili izvedbo programa in druženja.

Besedilo: Mare
Foto: Miha Požar

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!