Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
4°C
JUTRI
10°C
4°C
Oceni objavo

Prednovoletno srečanje krajanov

Prednovoletni dnevi in večeri, so tudi čas veselega druženja s tistimi, ki so nam blizu: prijatelji, znanci, sodelavci, sosedi, da skupaj, še enkrat, v odhajajočem letu, dvignemo čašo, še malo poklepetamo, o tem in onem, o storjenem, zamujenem, kaj bi naredili drugače, kaj bomo še storili in zato, da si voščimo, vse dobro!
Tako smo se krajani Dobena in člani TD Dobeno, ki niso Dobenci, na pobudo TD in VO v četrtek 29. decembra zbrali v gostišču Dobenski hram, na veselem prednovoletnem druženju. Poleg elektronskih in pisnih vabil, smo člani TD še osebno obiskali vse krajane in jih povabili na skupno srečanje in zakusko, ki jo je pripravil Robi v »hramu«.

Kljub temu, da so imeli nekateri že prej dogovorjene obveznosti in so opravičili svojo odsotnost, med njimi tudi Mengeški župan, ki pa ga je zastopal podžupan Bogo Ropotar, se nas je na prijateljskem druženju, ki se je pričelo ob 18 h, zbralo preko šestdeset.
Po pozdravnih nagovorih predsednika VO in podžupana, se je v sproščenem klepetu, ob okusni hrani in veseli glasbi, za katero je skrbel DJ Bobi, čas kar prehitro vrtel. Dobra glasba je še dvignila razpoloženje, da je kar precej prisotnih zamenjalo stole za plesišče in druženje se je potegnilo krepko v noč. Čeprav noč ni bila preveč mrzla, so nas, topel stisk roke in voščila z dobrimi željami, grela na poti domov.

 

Tekst in foto: Tone Vidrgar

Oglejte si tudi