Oceni objavo

Talenti v AIA Mladinskem centru Mengeš – Nina de Sinne

V okviru AIA – Mladinskega centra Mengeš poteka projekt, poimenovan TALENTI v ŽIVO, ki ga izvajamo že peto leto, na odru Mladinca se tako javnosti predstavijo različni talenti.

9. aprila sta se na našem odru predstavila mlada talentirana pevka Nina de Sinne (Nina Zupan), pevka s svilenim glasom, ki jo je na akustični kitari spremljal odličen kitarist Aljaž Zupan. Nina de Sinne  je pevka in avtorica številnih pesmi, poje že od malega, pesmi pa je začela pisati pri  sedmih letih. Pela je tudi v zborih, kot so Mengeški črički, mešani pevski zbor Veter in mešani pevski zbor Slamnik. Trenutno se pevsko izpopolnjuje pri mag. Evi Černe in  še vedno poje v pevskem zboru Slamnik. Z bratom ustvarjata avtorske pesmi že približno šest let. V Mladinskem centu sta imela svoj drugi skupni koncert, na katerem sta predstavila tudi dve avtorski pesmi. V okviru akustičnega  koncerta sta predstavila  pop in rock skladbe znanih glasbenih zvezd kot so Amy Winehouse, Adele, Bob Dylan,..., in tudi dve svoji avtorskih skladbi. ''Mladinc'' je bil poln poslušalcev vseh starosti, ki so navdušeno pozdravili njun nastop, saj sta nastopajoča dala vse od sebe in požela velik, zaslužen aplavz.

Vse, ki bi radi nastopili, vabimo, da nam pišete na drustvo.aia@gmail.com, z veseljem bomo organizirali vaš nastop. Tisti, ki ste tokratne ''Talente v živo'' izpustili, pa sledite naši fb in naši spletni strani, na kateri objavljamo vse naše dogodke.


Besedilo: Toni Ogrinc

Oglejte si tudi