Logo MojaObčina.si

Mengeš

DANES
14°C
10°C
JUTRI
22°C
11°C
Deli
4642

EKSKURZIJA GLASBENIH SKUPIN 2016 V AIA

V soboto, 12. novembra 2016, smo v Mladinskem centru v Mengšu gostili tri glasbene skupine, ki so nas popeljale na ekskurzijo različnih glasbenih zvrsti. Ni manjkalo country glasbe, rock'n'rolla, slišali pa smo tudi nekaj trših ritmov in metala.

Prva je nastopila ženska grunge zasedba, ki sliši na ime Jar of Flies. Članice so Tina Žakelj (vokal), Natalija Novak (kitara), Erika Mlinar (bass kitara) in Maja Kastelec (bobni). Skupina je predstavila svoje avtorske skladbe (žanr: rock, grunge) in popolnoma ogrela publiko. V Mengeš so prišli poslušalci iz cele Slovenije in Mladinski center se je tresel do  temeljev.

Sledil je nastop zasedbe Fed  Horses iz Logatca, ki jo sestavljajo Urška Mihevc (vokal), Tine Lustek (kitara), Tim Eler (bobni), Rok Škrlj (bass kitara) in Jure Mihevc (kitara). Presenetili so nas s svojevrstnim slogom v okvirih ''alternativne country'' zvrsti. Predstavili so se z avtorskimi skladbami in nekaj priredbami.

Ekskurzija se je zaključila z nastopom zasedbe Prelude, katere člani so Davor Loštrek  (vokal), Klemen Mlinar (kitara), Blaž Arnolj (bass kitara) in Aljaž Trček (bobni). Z najtršimi zvoki večera je skupina predstavila svojo avtorsko glasbo ter priredbe. Udeleženci koncerta so uživali ob poslušanju rock in metal glasbe.

Ekskurzija je bila koncertni večer, ki je združeval predstavnike različnih glasbenih stilov, tako je lahko prav vsak obiskovalec našel prostor in  čas zase. Ob tej priložnosti se zahvaljujemo vsem nastopajočim, obiskovalcem, tonskima mojstroma in ozvočevalcema (Luka Ovsec, Sašo Djajič) in prostovoljcem Mladinskega centra Mengeš ter vsem, ki so prispevali k realizaciji dogodka.

 
Besedilo in foto: Nina Zupan

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi