Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
3°C
JUTRI
16°C
2°C
Oceni objavo

Dobeno na Kuh'ni v Mengšu

»… kuh'na v Mengšu je prijetna oblika druženja občanov, ki ga bomo v občini Mengeš podpirali tudi v prihodnje…,« je lani obljubil mengeški župan Franc Jerič in res je »kuhna« pripravljena na kulinarične dogodke tudi letos.
Lani je prireditev »melodija okusov in glasbe« na mengeški tržnici zelo uspela, saj so pestra kulinarična ponudba, vesele melodije glasbenih izvajalcev, pa tudi lepo vreme privabili po oceni organizatorja več kot 2000 ljudi. Na prireditvi je sodelovalo tudi TD Dobeno v izvedbi Dobenskega hrama. Zaradi zelo uspele prireditve, velikega števila obiskovalcev in mnogoterih pohval se je organizator odločil, da letos organizira »kuhno« kar trikrat: aprila, junija in oktobra. Glede na vsebino veselega kulinaričnega dogajanja je tudi letos TD Dobeno predstavilo »Dobenski hram«, ekipa na stojnici je pod taktirko šefa gostišča Robija Jankoviča pripravila za obiskovalce teletino »izpod peke« in brancina na žaru. Stojnica je bila dobro obiskana in ponudba je do popolnosti zadovoljila pričakovanja njenih obiskovalcev.  

Tudi letošnja pomladna »kuhna v Mengšu«, ki je poleg bogate kulinarične ponudbe postregla tudi z veselo in pestro glasbeno kuliso, je privabila veliko število obiskovalcev in njihovi veseli obrazi so potrdili, da je prireditev uspela.

Pričakovati je, da bo tako tudi na poletni in jesenski prireditvi »melodije okusov in glasbe«.

 

Besedilo in foto: T. Vidrgar

Oglejte si tudi