Logo MojaObčina.si
DANES
26°C
8°C
JUTRI
26°C
11°C
Oceni objavo

Izmenjujemo prvič po poplavah

Mladinec uničen, oblačila odplavljena, a izmenjevalnica gre naprej. Poplave, koliko smo že pisali o njih! Zato tokrat ne bomo. Oglašamo pa se s pozitivno novico, in sicer v Mladincu z jesenjo pogumno nadaljujemo s projektom Izmenjevalnica oblačil. Prostovoljke smo že nabrale nove zaloge unikatnih kosov in priskrbele stojala.

Septembra smo izvedle prvi dogodek izmenjevanja rabljenih oblačil v novi sezoni. Tokrat pa smo dogodku ponovno dodale tudi humanitarno noto. Z domačimi rastlinskimi mafini in ročno naslikanimi mandalami smo zbirale prispevke za obnovo prostora Mladinskega centra, prav tako smo polovico preostalih oblačil donirale ljubljanskima društvoma Mozaik in Kralji ulice. Z novimi trajnostnimi pobudami in slikami smo osvežile tudi svoj Instagram profil.

Naslednji dogodek načrtujemo konec oktobra. Dogodke si želimo izvajati redno in še naprej delati v dobro svoje skupnosti ter za naš planet, a za to potrebujemo tudi vašo pomoč. Ne le z obiskom dogodka, ampak tudi s pomočjo pri ustvarjanju in vodenju. Če te zanima častno prostovoljsko mesto v naši ekipi, se obrni na nas, lahko preko Instagram profila ali pa na e-mail: drustvo.aia@gmail.com.

Poznata se vsaka roka in nov nasmeh.

Besedilo: Tea Vuga 


Foto Tea Vuga

Oglejte si tudi