Logo MojaObčina.si
DANES
34°C
19°C
JUTRI
34°C
20°C
Oceni objavo

Asfaltiranje ceste Trnovec – Setnica

V teh dneh izvajalec izvaja rekonstrukcijo makadamskega dela ceste Trnovec – Setnica. Investicija obsega asfaltiranje 350-metrskega odseka občinske ceste JP Trnovec 28 – Setnica 9 od zgornjega mostička ob objektu Setnica 3 proti naselju Trnovec.

Izvajalec bo zamenjal nevezano nosilno plast v globini 50 centimetrov, ter vgradil zmrzlinsko odporen material, gredo in tampon. Za odvodnjavanje padavinske vode bo vgradil drenažne cevi z jaški ter prepusti pod cesto. Celoten odsek bo na koncu asfaltiral, za odvajanje meteornih voda pa bo izvedena tudi cestna mulda. Po zaključku investicije bo neasfaltiran ostal le še odsek v dolžini 500 metrov, ki ga nameravamo asfaltirati v letu 2024 po sanaciji potoka, ki jo bo izvedla Direkcija za vode.

Izvajalec del je podjetje Kreativ I inženiring d.o.o. Pogodbena vrednost del znaša 90.216,32 evrov. V kolikor bodo vremenske razmere dopuščale bodo dela zaključena do konca letošnjega leta. V času del bo moten promet na tem odseku, zato udeležence v prometu prosimo za upoštevanje navodil izvajalca in razumevanje.

Oglejte si tudi