Logo MojaObčina.si
DANES
17°C
12°C
JUTRI
14°C
4°C
Oceni objavo

Nočna vožnja in klubski pohod MK Rokovnjači

Dva dogodka iz voznega reda sta za nami. Nočna vožnja in klubski pohod. Oba smo prestavili v drug termin, saj nam je pri vožnji ponagajalo vreme, klubski pohod pa je bil teden prej, zaradi dirke na Vranskem.
Na nočno vožnjo smo se odpravili v sredo, 20.7., ob osmih zvečer izpred Gosilne Furman v Lukovici. Skupino 13 enoslednih vozil je vodil Miha, seveda najprej mimo svojega doma do Vidma, čez Bobovnik do Moravč, Kandrš in mrzlih Izlak, kjer je sledil krajši postanek. Naprej čez Trojane, do Ločice in po Tuhinjski dolino do Kamnika, točneje ob obvoznico na kebab. Tako Slavcu iz Furmana in Sebi iz kamniškega kebaba se zahvaljujemo za dobrodošlico!
Klubski pohod, ki je v zadnjih letih namenjen tudi mlajšim udeležencem, je Aleš organiziral na Čemšeniško planino. Sončno sobotno popoldne, 13.8., smo tako izkoristili za daljši sprehod od hotela na Prvinah do koče na Čemšeniški planini (1120 m). Osvežujoče vreme nas je razvajalo debelo uro predno smo se odpravili nazaj v dolino. Za nagrado nas je ob prihodu do brunarici pričakala ekipa z žar dobrotami, s čimer smo takoj zapolnili porabljeno energijo.

Vsi pa se že veselimo prihajajočih dogodkov, 3. september - tradicionalni Moto piknik na Kroharjevem bajerju v Trnjavi in 24. septembra - adrenalinska vztrajnostna dirka za Veliko nagrado Lukovice. Vabljeni!

Oglejte si tudi