Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
7°C
SOB.
23°C
7°C
Oceni objavo

LEKARNA LJUBLJANA JE ODPRLA NOVO LEKARNO - LEKARNO LUKOVICA

Lekarna Ljubljana je v petek, 18. oktobra, v Lukovici odprla svojo 41. enoto, ki so jo domačini že težko pričakovali.
V Lekarni Lukovica bodo domačinom ter prebivalcem iz okoliških krajev nudili strokovno izdajo zdravil na recept in brez recepta, strokovno svetovanje, raznovrstne medicinske pripomočke, široko paleto prehranskih dopolnil za ohranjanje zdravja in dobrega počutja ter ne nazadnje pestro ponudbo kakovostnih dermokozmetičnih pripomočkov.

V Lukovici so svojo lekarno že dolgo čakali, saj v bližnji okolici ni lekarne, ljudem pa veliko pomeni, da lahko kar najhitreje dostopajo do zdravil in drugih izdelkov za ohranjanje zdravja ter tudi do pogovora s strokovnjaki. Župan občine Lukovica Matej Kotnik je poudaril, da Lukovica potrebuje svojo lekarno, Lekarna Ljubljana pa ima nedvomno zelo kakovostno ponudbo in storitev. »Zelo sem vesel, da je Lekarna Ljubljana pri nas odprla svojo lekarno in da bodo prebivalci občine Lukovice odslej še bolj zadovoljni«, je še dejal župan.

V vlogi ustanoviteljice Lekarne Ljubljana - Mestne občine Ljubljana, je zbrane nagovoril njen župan, Zoran Janković, ki je izrazil prepričanje, da so prebivalci Lukovice in okoliških krajev dobili sodobno lekarno s prizadevnim in strokovnim osebjem.  

Na prireditvi ob odprtju nove lekarne na Starem trgu v središču Lukovice se je zbralo zelo veliko obiskovalcev, ki so v bogatem kulturnem programu prisluhnili melodijam Godbe Lukovice, klape Stari trg iz Lukovice in ženskega pevskega zbora Lekarne Ljubljana. Lekarna Ljubljana je ob tej priložnosti podelila tudi dve donaciji, in sicer je namenila 2.000 evrov Upokojenskemu društvu Lukovica, 1.000 evrov pa Osnovni šoli Janka Kersnika Brdo. Ob tej priložnosti je direktor Lekarne Ljubljana dr. Marjan Sedej povedal, da je zelo pomembno ohranjati dobre odnose v lokalni skupnosti in spodbujati razvoj ter delovanje lokalnih društev, zavodov, ustanov ipd. «Glavni in najpomembnejši cilj Lekarne Ljubljana je skrb za ljudi ter njihovo zdravje in dobro počutje, zato bomo prebivalcem Lukovice in okolice omogočili boljšo oskrbo z izdelki za ohranjanje zdravja in se jim s strokovnim svetovanjem trudili vsaj nekoliko olajšati težave, ki pestijo sodobnega človeka.

Oglejte si tudi