Logo MojaObčina.si

Lukovica

DANES
2°C
-1°C
JUTRI
-2°C
-3°C

Otvoritev razstave članov Likovne sekcije DU Lukovica

3997
Organizator: Likovna sekcija Društva upokojencev Lukovica

Člani Likovne sekcije Društva upokojencev Lukovica vas vabimo na otvoritev razstave likovnih del, ki smo jih ustvarjali od jeseni lanskega leta do sedaj.
Otvoritev bo v četrtek, 31. avgusta 2017 ob 18. uri v  Pungartnikovi hiši, Stari trg 17, Lukovica.

Predvsem bi radi predstavili likovna dela, ki so nastala pod mentorstvom akademskega slikarja Vinka Železnikarja, ki nas je vodil skozi likovno izobraževanje, od osnov risbe, do pomena »valerja« v črno-beli in barvni tehniki. Vsak član se bo predstavil tudi z drugimi slikami, ki jih je v tem času ustvarjal doma.

Otvoritev bo spremljal kratek kulturni program v katerem boste lahko uživali ob poslušanju odlične lokalne vokalne skupine »Kvintet Zarja« (člani bivše Klape Sidro) in nastopu mlade flavtistke Larise Capuder. Enajstletna Larisa je marca 2017 na mednarodnem glasbenem festivalu »Davorin Jenko« v Beogradu za svoj nastop prejela srebrno priznanje.

Veselilo nas bo, če nas boste počastili z obiskom na otvoritvi  in ogledom razstave po njej ali v naslednjih dneh. Razstava bo odprta še v petek, 1.9. in soboto 2.9.2017 od 9.00 do 18.00 in v nedeljo, 3.9.2017 od 9.00 do 16.00.

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
Digitalni marketing v Slovenij