Logo MojaObčina.si
DANES
23°C
5°C
JUTRI
27°C
5°C
Oceni objavo

Webinar: Kako podvojiti svoje donose pri vlaganju?

Kaj lahko v naslednjem letu ali dveh pričakujemo od trga kripto valut, delniških trgov, trga zlata? Naj vam razkrijemo skrivnostni graf, ki bi ga lahko primerjali s skrivno kodo za izjemne donose pri vlaganju denarja.

Foto: PixabayFoto: Pixabay
Foto: Pixabay

Verjetno niste vedeli, da takšen graf sploh obstaja – in njegova moč ne leži v prerokovanju prihodnosti, kot bi si morda mislili. Ne, ta graf nima čarobnih sposobnosti, kot jih pripisujemo pravljičnim bitjem ali prerokom. Dobra novica je, da mu prihodnosti niti ni potrebno napovedovati. Njegova moč izvira iz nečesa povsem drugega.

Pustite, da vam predstavimo primer: Če bi v zadnjih 15 letih vlagali po 2.000 EUR letno v vzajemne sklade in bi razumeli ta graf, bi vaši donosi narasli iz 32.072 EUR na impresivnih 48.254 EUR. Vaš dobiček bi se torej v 15 letih povečal za 16.182 EUR, kar je kar osemkrat več od vaših letnih vložkov.

Verjetno se zdaj sprašujete, kaj je ta čarobni graf in kako vam lahko pomaga doseči boljše donose na vaša vlaganja. Da bi ga razumeli in izkoristili za svojo finančno korist, bo mednarodno priznani avtor Robert Rolih izvedel brezplačen webinar v živo, in sicer 12. septembra 2023 ob 20. uri.

Na webinarju boste izvedeli naslednje ključne informacije:

  • Najpomembnejši graf za vlaganje denarja: Kateri je tisti ključni graf, ki ga morate razumeti pri vlaganju, in kako vam to razumevanje omogoča višje donose na vaše naložbe?
  • Izogibanje 7 velikim napakam pri vlaganju denarja: Kako se lahko izognete pogostim napakam, ki jih vlagatelji delajo in preprečijo rast svojega premoženja?
  • Pričakovanja od različnih trgov: Kaj lahko pričakujemo od delniških trgov, trga zlata in kripto valut v prihodnjem letu ali dveh? Kako lahko uspešno vlagamo v te trge?
  • Robertove 3 najboljše naložbe: V kaj Robert trenutno vlaga svoj denar? Spoznajte njegove 3 najboljše naložbe za naslednjih 5 do 10 let.

Brezplačni webinar bo potekal v živo 12. septembra 2023, ob 20. uri, in za udeležbo potrebujete le internetno povezavo. Bodite pozorni, saj posnetka ne bo! Izkoristite to izjemno priložnost za izboljšanje svojega finančnega znanja. Kliknite tu in se brezplačno prijavite zdaj!




P.S. Robert Rolih ni neznanec v svetu vlaganja. Njegova knjiga “The Million Dollar Decision” je bila predmet številnih člankov in televizijskih oddaj v več kot 60 medijih po svetu. Ljudje iz več kot 50 držav so se udeležili njegovih plačljivih programov o vlaganju denarja. Redno nastopa tudi na konferencah ob boku največjih predavateljev, kot so Jack Canfield, Gary Vaynerchuk, Dr. John Grey, Brian Tracy in drugi.


Pravno obvestilo:

Robert Rolih ter njegova podjetja niso finančni svetovalci, borzni posredniki ali registrirani investicijski svetovalci. Ne priporočajo določenih delnic, kriptovalut, skladov ali kakšnih drugih finančnih instrumentov. Če so omenjene kakšne delnice, žetoni, skladi ali drugi tipi finančnih instrumentov, so omenjeni zgolj iz ilustrativnih ali izobraževalnih namenov. Preden sprejmete kakršnokoli odločitev glede investiranja, se o tem posvetujte s svetovalcem, ki ima ustrezno licenco. V kripto trg vedno vlagamo le denar, ki ga lahko mirno izgubimo, saj je to zelo rizična možnost vlaganja denarja.


Oglejte si tudi