Logo MojaObčina.si
JUTRI
21°C
9°C
ČET.
20°C
11°C
Oceni objavo

ŠOLSKA ŠPORTNA TEKMOVANJA ŽE V POLNEM TEKU

Kljub temu, da se je novo šolsko leto šele dobro pričelo, pa so že zelo aktivni tudi mladi športniki in športnice iz OŠ Blaža Arniča Luče.

Najprej je v Velenju potekalo področno tekmovanje v odbojki na mivki, ki sta se ga uspešno udeležili tudi ekipi Lučkih fantov in deklic. Deklice so na koncu osvojile zelo dobro 3. mesto, še bolje pa so se odrezali fantje, ki so premagali vso konkurenco in zanesljivo osvojili 1. mesto ter si s tem rezultatom tudi zagotovili nastop v polfinalu državnega prvenstva, ki je potekalo v Murski Soboti. Tudi v Murski Soboti naši fantje niso razočarali, saj v konkurenci devetih ekip iz Pomurja, Podravja, Maribora, Koroške, Celja in Velenja z dvema zmagama in dvema porazoma osvojili 5. mesto, kar je lep dosežek za državno raven tekmovanja.


Sedaj pa se tako starejši fantje kot tudi deklice, pod vodstvom športnega pedagoga Rajka Rudnika, že pridno pripravljajo na tekmovanja v nogometu in košarki, kjer se predvsem deklice že šest let zapored uvrščajo med najboljše ekipe v državi in tudi v tem šolskem letu imajo visoke ambicije, kar se za prave športnike tudi spodobi.

Oglejte si tudi