Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
12°C
JUTRI
21°C
9°C
Oceni objavo

Predvidena trasa širokopasovnega omrežja v občini Luče

Spoštovane občanke in občani,

v mesecu februarju ste v domači nabiralnik prejeli obvestilo o gradnji optičnega omrežja na vašem naslovu. Podjetje GVO d. o. o. bo namreč v letu 2022 pristopilo k posodobitvi telekomunikacijskega sistema ter izgradnji visoko zmogljivega optičnega širokopasovnega omrežja na področju Občine Luče, ki bo zagotavljalo brezhibno delovanje storitev televizije, interneta ter telefonije.

V naslednjih tednih je planiran pričetek gradnje hrbteničnega omrežja, jeseni pa pričetek gradnje priključkov do hiš. Predvideni rok za zaključek del je september 2023.
Na povezavi https://drive.ts.si/s/MmjysGqDr5Bn3zr si lahko ogledate načrtovano traso izgradnje širokopasovnega telekomunikacijskega omrežja na področju občine Luče. Na vstopni strani preverite v katerem kvadrantu se nahaja vaša nepremičnina in si za podrobnejši ogled oglejte list z ustrezno številko.

Vsa morebitna vprašanja vezana na omrežje OŠO v naši občini je mogoče nasloviti na telefonsko številko 02/333-26-26 ali elektronski naslov oso5@gvo.si.

Uporabne informacije:
- odgovori na že postavljena vprašanja
- preveritev seznama vseh gospodinjstev 
- povezava do spletne strani - Projekt OŠO5


Oglejte si tudi