Logo MojaObčina.si
DANES
23°C
5°C
JUTRI
26°C
5°C
Oceni objavo

Aktualne informacije v zvezi s prijavo škode po katastrofalnih poplavah

Sporočamo vam nekaj aktualnih podatkov v zvezi s prijavo škode po katastrofalnih poplavah:

- Popis škode na stavbah bo opravila komisija na terenu. Oškodovance bo v prihodnjih dneh obiskala občinska komisija za popis škode, ki si bo škodo ogledala, jo popisala in ocenila.

- Škodo na kmetijskih zemljiščih prijavite sami na predpisanem obrazcu (obrazec_1), ki je objavljen na spletni strani Občine Luče, lahko pa ga dvignete tudi na sedežu občine v času uradnih ur. Škodo lahko prijavite najkasneje do 11.9.2023 na predpisanih obrazcih. Obrazcu priložite tudi fotografije

- Oceno škode, ki ste jo utrpeli pri živalih, lahko sami podate na posebnih obrazcih, ki so tudi na voljo na občinski spletni strani (obrazec_6) ali jih dobite na občini.

- S strani države se škoda na opremi ne bo ocenjevala. Občina pa bo poskušala pomagati oškodovancem, ki ste v tej katastrofi utrpeli škodo tudi na opremi, preko donacij, ki jih od dobrih ljudi, dobrodelnih in drugih organizacij zbiramo na posebnem računu. Zato pozivamo vse tiste, ki ste imeli škodo na opremi, da izpolnite vlogo, ki je v prilogi (vloga_oprema).

- Vse aktualne novice in potrebne obrazce v zvezi z aktivnostmi po katastrofalnih poplavah dnevno objavljamo na naših občinskih spletnih straneh na povezavi: https://www.luce.si/objave
 

Oglejte si tudi