Logo MojaObčina.si

Loški Potok

DANES
21°C
7°C
JUTRI
15°C
10°C
1969

VABILO NA DELAVNICO NARAVNA KOZMETIKA V RIBNICI

Društvo HERBS vas vabi na delavnico na temo naravna kozmetika na kateri bomo na kratko predstavili zdravilna zelišča v kozmetiki, nato pa nadaljevali z dejansko izdelavo mazila ali kreme ali olja za telo ali mleka za telo.

KDAJ: delavnica bo v torek, 6. 10. 2020, s pričetkom ob 17.15.

KJE: v predavalnici Rokodelskega centra Ribnica, Predavalnica, Cesta na Ugar 6, 1310 Ribnica.

PRIJAVE: delavnica je brezplačna, ker je število mest omejeno so obvezne prijave na: nina.sterle@rc-kocevjeribnica.si ali po telefonu na 01 620 84 71.

Po delavnici bomo izvedli še predavanje o čajih, na katerem bomo na kratko predstavili zgodovino pitja čaja, pripravo čaja in načine uporabe, delitev čajev na splošno, doziranje za odrasle ipd.

Na dogodku bomo upoštevali preventivne ukrepe za preprečitev širjenja nalezljive bolezni SARS-CoV-2 (COVID-19), in sicer pred vstopom si je potrebno razkužiti roke, pred vstopom in ves čas zadrževanja v prostorih je obvezna uporaba ZAŠČITNE MASKE in ohranjanje razdalje med osebami vsaj 2 metra.

V primeru manjšega števila prijav ali strožjih preventivnih ukrepov bomo dogodke prestavili, spremenili način izvedbe ali odpovedali.

Delavnica se izvaja v okviru projekta Destilacija nekoč in danes. Projekt izvajajo konzorcijski partnerji: OBČINA LOŠKI POTOK, HERBS – društvo zeliščarjev in umetnikov in Zadruga Zakladi Kočevske, lokalna samooskrba, z.o.o., socialno podjetje.

Projekt sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi