Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
4°C
JUTRI
10°C
5°C
Oceni objavo

Zgodovinski uspeh Namiznoteniškega kluba Logatec

V soboto in nedeljo (25. – 26. 3. 2023) je potekalo 32. državno prvenstvo v namiznem tenisu. Med 35 klubi iz Slovenije smo bili priča zgodovinskemu uspehu našega namiznoteniškega kluba, saj sta Deni Kožul in Miha Podobnik postavila nov mejnik v zgodovino logaške in slovenske namiznoteniške tradicije.

Finale prvenstva je bilo v celoti logaško, čemur še nismo bili priča. Za prvo mesto sta se pomerila nekdanji igralec kluba NTK Logatec, Deni Kožul, in zdajšnji igralec, Miha Podobnik, ki sta pod vodstvom istega trenerja Darka Maliča dokazala, kam sodi logaški namizni tenis. V sam vrh.

V finalu je sicer Miha moral priznati premoč izkušenemu olimpijcu, vendar je s komaj 16 leti doživel vrhunski uspeh – prvič je dosegel 2. mesto med člani državnega prvenstva. V disciplini dvojic pa vse do konca ni popustil in skupaj z Aljažem Godcem sta prejela najvišji državni naslov.

Trenerji ob odličnih uspehih radi rečejo »kapo dol« in tokrat se jim z največjim ponosom tudi sam pridružujem. Življenjska želja vsakega predsednika športnega kluba je, da v finalu državnega prvenstva vidi svoje igralce. Sam sem imel čast videti kar dva. Čeprav v različnih obdobjih, sta z nami že od malih nog in njun razvoj, odkar sta prvič prijela za namiznoteniški lopar, je neverjeten. Zame sta oba zmagovalca in verjamem, da ju čakajo še veliki uspehi.

Več se z besedami ne da opisati. Dejstvo je, da NTK Logatec s predanostjo, znanjem in izjemnim fokusom dosega najvišje cilje v tem športu, za kar sem jim neizmerno hvaležen. Ekipa in vodstvo – kapo dol!

 

Matjaž Rus

Predsednik NTK Logatec

Oglejte si tudi