Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
8°C
JUTRI
25°C
7°C
Oceni objavo

Masaža dojenčka po IAIM metodi

Vabljeni na predstavitev masaže dojenčkov po metodi IAIM, ki jo bo v petek, 31. maja ob 10. uri vodila certificirana inštruktorica Tadeja Šiberl. Masaža dojenčka je namenjena otroku od 4. tedna starosti do 12. mesecev oziroma svežim staršem, ki želijo bolje spoznati otrokovo razvijajočo se osebnost. Delavnica se bo odvijala v Hiši Sadeži družbe Logatec na Tržaški cesti 148.
Masaža pomaga lajšati vsakodnevne tegobe, krepi povezanost in pomaga mamici razumeti signale, ki jih otrok sporoča. Prek kože namreč prihaja do tihe komunikacije, saj dojenček povsem razume jezik dotika. Dojenček ima osnovno potrebo po bližini in telesnem stiku. Dotik potrebuje kot zrak za dihanje in materino mleko za preživetje. Dotikanje in naklonjenost sta dva stebra zdravega odnosa.
Dotikanje s spoštovanjem je koncept združenja IAIM ( http://www.iaim.ws/home.html ), ki ga je Vimale McClure leta 1981 ustanovila v ZDA, danes pa deluje v več kot 44 državah sveta. Na predstavitvi boste izvedele, katere prednosti prinaša tečaj masaže za vaju z dojenčkom, kako dolgo bo trajal in kaj vse bo vseboval. Na prvem srečanju udeleženke otrok še ne bodo masirale, lahko pa jih pripeljejo s seboj. Potrebne prijave do 29.5. oziroma do zapolnitve mest (070 892 903, hisa-logatec@filantropija.org).

Oglejte si tudi