Logo MojaObčina.si
DANES
33°C
22°C
JUTRI
33°C
21°C
Oceni objavo

Vabilo k sodelovanju v spletni anketi in interaktivnem zemljevidu

V Občini Logatec bomo zasnovali novo Občinsko celostno prometno strategijo (v nadaljevanju OCPS) s katero bo občina izboljšala načrtovanje prometne infrastrukture ter odprla več prostora za trajnostno mobilnost.

V sklopu priprave OCPS smo za vas pripravili kratko anketo o prometu. Prosimo vas, da si vzamete nekaj minut časa in izpolnite anketni vprašalnik ter s svojimi odgovori pomagate pri opredelitvi glavnih področij ukrepanja v naši občini. Do ankete lahko dostopate preko povezave https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe6wrIotmgn5CuBmOm6oiO0i7JchWCg3SZrE9j2tWBiISE0FQ/viewform ali preko QR kode na grafiki.

Pripravili smo tudi interaktivni zemljevid na katerem nas opozorite na prometne ureditve, ki so po vašem mnenju dobre ali neustrezne. Vašo izbiro lahko tudi pojasnite s komentarjem in predlagate ukrep. Do zemljevida dostopate na povezavi https://canvis.app/tt8lI4 ali preko QR kode na grafiki.

Zavedamo se, da je kakovostno in učinkovito oblikovanje strategije rezultat skupnega dela. Lepo vabljeni k sodelovanju! Hvala.

 

Občina Logatec in pripravljavca OCPS: Idrijsko-Cerkljanska razvojna agencija d.o.o. in LOCUS d.o.o.

Oglejte si tudi