Logo MojaObčina.si
DANES
22°C
12°C
JUTRI
23°C
9°C
Oceni objavo

Športnik Logatca za leto 2023 je Patrik Divkovič

V soboto, 20. aprila smo v Športni dvorani Logatec podelili priznanja in pohvale športnikom za dosežke v preteklem letu. Zahvalili smo se tudi športnim delavcem za dosedanje delo v športu, podelili priznanje za življenjsko delo v športu ter tisti najžlahtnejši naziv Športnik Logatca za leto 2023.

Skupaj s športnimi organizacijiami smo pripravili pester spremljevalni program za dvig adrenalina pa so poskrbele punce iz akrobatske skupine CIRKUS STAR. 

Športnik Logatca za leto 2023 je PATRIK DIVKOVIČ, taekwondist, ki v zadnjih dveh letih občutno stopnjuje svojo formo in si je v začetku letošnjega leta priboril tudi vstopnico za Olimpijske igre v Parizu.

Priznanje za življenjsko delo pa je prejel DUŠAN JERINA, bivši predsednik Športne zvze Logatec, predsednik in trener Odbojkarskega kluba Logatec, ustanovitelj Športnega društva Furmani s katerim je na vzdržljivostnem tekmovanju DOS kar 6-krat obkrožil Slovenijo, sedaj pa še vedno aktiven pri organizaciji kolesarske dirke na Hrušico.

Počaščeni smo, da se je prireditve udeležil naš olimpionik Miro Cerar, podpredsednik Olimpijskega komiteja Slovenije - Združenja športnih zvez g. Metod Ropret, župan Občine Logatec g. Berto Menard in gostitelj podžupan Občine Logatec ter predsednik Športne zveze Logatec g. Klemen Trpin.


Na spletni strani https://sport-logatec.si/sportnik-logatca/ pa gradimo arhiv vseh prejemnikov priznanj. Lepo je že sedaj pogledati za nazaj, še lepše pa bo, ko se bomo starali skupaj s prireditvijo.

Foto: Rok Godec

Oglejte si tudi