Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
8°C
JUTRI
19°C
7°C
Oceni objavo

Občni zbor društva Univerze za tretje življenjsko obdobje Logatec

V petek, 13. maja 2017 smo člani društva UTŽO Logatec imeli občni zbor v Grčarevcu, kjer smo se seznanili z delom preteklega šolskega leta, finančnim stanjem društva in pregledali vrnjene anketne liste, ki so jih izpolnili člani društva. Odgovori na anketnih listih so vodilo za naše delo v naslednjem šolskem letu, saj se upravni odbor želi  na tak način približati potrebam in delu slušateljev UTŽO.

Poleg dosedanjih programov - jezikovnih tečajev angleščine treh stopenj, nemščine, italijanščine, francoščine, servietne tehnike, kvačkanja, umetnostne zgodovine dveh stopenj, kaligrafije, literarne kavarne, vaj za hrbtenico, računalništva, fotografije, pohodništva, varne vožnje, uporabe pametnega telefona, smo prejeli še precej pobud za zanimive delavnice za naslednje šolsko leto.

Ker smo z naborom mentorjev zelo zadovoljni, saj nam podajajo snov zelo kvalitetno in z veseljem upamo, da nam bo uspelo pridobiti nove mentorje tudi za prihodnje programe.

Vsako leto zaključimo aktivni del našega druženja z zaključnim izletom, ki nas bo letos popeljal na Štajersko. Vsi se veselimo novih izzivov v bodoče in vabimo med nas nove člane, ki bodo obogatili naše druženje.

Oglejte si tudi