Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
8°C
JUTRI
25°C
7°C
Oceni objavo

Spletne posvetovalnice za nevladnike

Torki so na Stičišču Središče namenjeni spletnim posvetovalnicam, kjer bomo odgovarjali na vprašanja navladnikov iz področja računovodstva, projektnega vodenja in IT področja. Vprašanja nam lahko zastavite v živo na ZOOM srečanju ali nam jih posredujete po emailu na sticisce@nefiks.si.

▶ vsak drugi torek v mesecu: Računovodska posvetovalnica, naslednja bo 9. novembra ob 17.00
▶ vsak tretji torek v mesecu: Projektna posvetovalnica, 19. oktober ob 17.00, naslednja 16. novembra
▶ vsak četrti torek v mesecu: IT posvetovalnica, 26. oktober ob 17.00, naslednja 23. novembra


Na Stičišču Središče nudimo podporo nevladnim organizacijam v osrednjeslovenski regiji, dosegljivi smo preko telefona in emaila, od oktobra dalje pa organiziramo tudi spletne (ZOOM) posvetovalnice. 

Te omogočajo udeležencem, da poleg svetovanja glede njihovih problemov in izzivov slišijo tudi tiste, s katerimi se ukvarjajo druga društva (in druge NVO) ter se učijo iz izkušenj drugih. 

Vabljeni, da se svetovanj udeležite. 


Da pa ne boste pozabili na termin, se lahko prijavite in postavite vprašanje tudi preko spodnjega obrazca, mi pa vas bomo pravočasno opomnili na srečanje. Postavljena vprašanja bomo posredovali po emailu ter predstavili rešitve tudi v posvetovalnici.

▶ Postavite vprašanje in izberite opomnik


***


V oktobru pripravljamo na Stičišču Središče še dve delavnici, Osnovna šola vodenja projektov in Google My Business.

Osnovna šola vodenja projektov, 19. oktober ob 10.00, ZOOM

Brez dobrega vodenja projekt ne more doseči zastavljenih rezultatov in ciljev. Na delavnici bomo odgovorili na vprašanja, kot so: kaj so naloge vodje projekta, kako uspešno izvesti projekt, kako voditi partnerske projekte, kako poteka nadzor in evalvacija ter kaj vsebujejo vmesna in zaključna projektna poročila.

PRIJAVA

 

Google My Business, 21. oktober ob 18.00, ZOOM

Ko poguglate svoje društvo, zavod, ali najdete prave informacije hitro in jasno? Se pravi kontaktni podatki pojavijo tudi v Google Zemljevidih? Če vi ne najdete aktualnih informacij o svoji organizaciji, kaj šele vaši potencialni člani, prostovoljci, projektni partnerji.

PRIJAVA

Oglejte si tudi