Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
7°C
JUTRI
17°C
1°C
Oceni objavo

Prvomajsko srečanje pri koči Na ovinku v Grčarevcu

1.maja 2019 ob 12.00 uri se je pričelo prvomajsko srečanje v koči Na ovinku v Grčarevcu. Organizatorja prireditve sta bila Turistično društvo Logatec in Turistično športno  kulturno društvo Grčarevec.
Vreme je bilo idealno, ravno prav za ta dogodek. Udeležilo se ga je veliko ljudi proti pričakovanju organizatorjev. Zgodnji so bili deležni brezplačnega golaža in enega kozarčka, dobili so tudi priponke. Zelo dobro je kuhal mojster golaža Peter Godec.
Prireditev se je pričela s prihodom mažoret in  Pihalnega orkestra Logatec. Mažorete so nam popestrile lep dan, prav tako tudi Pihalni orkester s svojo koračnico. Program se je naadljeval s himno.
Prisotne je v imenu organizatorjev pozdravila Jelka Kožman iz TD Logatec, nato pa povabila predsednika obeh turističnih društev, da povesta nekaj besed. Sledil je govor župana Občine Logatec g. Berta Menarda, ki poudaril, da se ne sme pozabiti na delavce in jim nuditi ustrezne pogoje ob delu. Ob koncu govora župana, se je Jelka Kožman zahvalila županu, povabila prisotne na brezplačen golaž. Program se je nadaljeval z zaigranimi nekaj skladbami Pihalnega orkestra Logatec in harmonikaša Janeza Kogovška, na kratko pa nam je tudi zaigral Florjan Masle. Bilo je prijetno in upamo, da bo še dolgo tako ob prazniku 1.maja.

Hvala Občini Logatec za sofinanciranje prireditve, vsem članom TŠKD Grčarevec, ki so bili prisotni in brez njih ne bi šlo, predsedniku Florjanu Masletu in mali skupini TD Logatec.
Vidimo se naslednjič.


Oglejte si tudi