Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
7°C
SOB.
23°C
7°C
Oceni objavo

Delavnica urejanja fotografij za objavljanje na družbenih omrežjih

Za urejanje fotografij ne potrebujete dragih računalniških programov in naprednega znanja. Takoj ko fotografijo posnamete s pametnim telefonom, jo lahko pred objavo na družbenih omrežjih ali v člankih tudi takoj uredite.

 

Stičišče Središče pripravlja online delavnico Urejanje fotografij za družbena obrežja, namenjeno članom in sodelavcem društev in zasebnih zavodov Osrednjeslovenske regije. 

 

Na delavnici boste skupaj s predavateljem urejali fotografije s pomočjo mobilnih aplikacij. Pred delavnico si morate zato nujno namestiti naslednje aplikacije na svoj pametni telefon: Google Snapseed ter VSCO. Zaželeno pa je še Google Fotografije ter Instagram.

 

PRIJAVA

 

Vsebina delavnice:

➤   Uporabljali bomo mobilne aplikacije: Google Snapseed, VSCO, (bežno pa tudi Instagram, Google Fotografije, Adobe Lightroom/Photoshop).

➤   Pogledali si bomo: spreminjanje barve, svetlosti, ostrine, poravnanosti, osnove kompozicije in obrezovanja fotografij.

➤   Shranjevanje, deljenje in objavljanje (Google Fotografije, Instagram, Facebook).

➤   V kolikor bo čas, se bomo dotaknili tudi Adobe Spark Post.

 

Za sledenje video konferenčnemu klicu priporočamo uporabo računalnika, za obdelovanje fotografij bomo uporabili le mobilne pametne naprave.

 

➨ Prijave zbiramo do zasedbe 20 prostih mest.

 

PRIJAVA

 

***

Aktivnost sofinancira Ministrstvo za javno upravo iz Sklada za NVO v okviru Javnega razpisa za podporno okolje za razvoj nevladnih organizacij 2019 – 2023.

Oglejte si tudi