Logo MojaObčina.si

Logatec

JUTRI
12°C
4°C
NED.
11°C
-0°C
1725

Brezplačne zaščitne maske za samozaposlene in mikro podjetja, 11. 1. 2021

 
Spoštovani,
 
obveščamo vas, da smo s strani Območno obrtne-podjetniške zbornice Logatec prejeli obvestilo o brezplačnih zaščitnih maskah za samozaposlene in mikro podjetja.
 

Ljubljana, 11. januar 2021 - Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije (OZS) v imenu Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo (MGRT) poziva samozaposlene in mikro podjetja z 1 do 4 zaposlenimi k prevzemu brezplačnih zaščitnih mask. Te bodo prijaviteljem, tako članom kot nečlanom OZS, na voljo na območnih obrtno-podjetniških zbornicah po vsej Sloveniji. OZS bo v imenu MGRT razdelila dodatnih 5 milijonov zaščitnih mask s ciljem preprečitve širjenja okužbe s COVID-19.
 
Zaščitne maske lahko prejmejo samozaposleni ter mikro podjetja z enim do največ štirimi zaposlenimi. Javni poziv je objavljen na spletni strani www.ozs.si/maske. Prijavitelji, ki so maske že prejeli na podlagi prvega javnega povabila samozaposlenim in mikro podjetjem z 1 do 4 zaposlenimi z dne 4. 11. 2020, do mask po tem javnem povabilu niso upravičeni, razen če bo povpraševanje manjše od razpoložljivih mask.
Na poziv se lahko prijavijo tisti, ki izpolnjujejo pogoje, določene v javnem pozivu.
 
Postopek razdeljevanja zaščitnih mask
Upravičencem se odobrijo le pravočasno oddane in popolne vloge, ki bodo izpolnjevale vse pogoje za prijavo. Vloge se bodo oddale prek spletne strani www.ozs.si/maske. Upravičenec bo prevzel zaščitne maske osebno na tisti območni obrtno-podjetniški zbornici, na območju katere ima sedež podjetja. Seznam območnih zbornic je prav tako objavljen na spletni strani www.ozs.si/ooz.
Poziv je odprt do 22. 1. 2021. Pod pogoji, določenimi v javnem pozivu, se ga lahko zapre prej ali pa podaljša.

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi