Logo MojaObčina.si

Logatec

JUTRI
28°C
20°C
SOB.
30°C
17°C

MALI PORTRETI / FOTOGRAFSKA RAZSTAVA NATAŠE KOŠMERL

Organizator: JSKD Logatec
Kontaktni podatki organizatorja: Javni Sklad Rs Za Kulturne Dejavnosti Območna Izpostava Logatec, oi.logatec@jskd.si, (01) 759 17 40.
Vstopnina: Vstop prost

MALI PORTRETI / FOTOGRAFSKA RAZSTAVA NATAŠE KOŠMERL

Upravni center Logatec, 28. 7. – 22. 8. 2022

Fotografiranje dojenčkov, otrok in družin ter vsega povezanega jo je prevzelo po rojstvu prvega sina. Takrat se je popolnoma navdušila nad lepoto malih bitij, obenem pa jo je presunilo kako hitro rastejo in kako hitro čas beži. Tako je pričela fotografirati svoja dva otroka ter tudi vse druge, preko znamke maliportreti.si. Uporabila je zmožnosti fotografije ter ovekovečila ljube trenutke.

 

Nataša Košmerl,

rojena 1983 v Novem Mestu, živi na Zaplani. Po zaključeni SŠOF – Srednji šoli za oblikovanje in fotografijo v Ljubljani, smer fotografija je l.2006 diplomirala na Akademiji upodabljajočih umetnosti  v Pragi – smer fotografija in l. 2008 magistrirala iz fotografije  na Univerzi za umetnost in oblikovanje v Lausanne  v Švici.  Trenutno  nadaljuje podiplomski študij Pomoč z umetnostjo na Pedagoški fakulteti Univerze v Ljubljani. Predavala je fotografijo na Visoki šoli za storitve v Ljubljani, na višji strokovni šoli centra Srečka Kosovela v Sežani, delovala jem kot samostojna fotografinja (maliportreti.si) in fotografinja v Narodnem muzeju v Ljubljani, sedaj pa na SŠOF v Ljubljani na oddelku za fotografijo poučuje strokovno-teoretične predmete in praktični pouk fotografije. Do sedaj je pripravila štiri samostojne razstave in sodelovala na več skupinskih razstavah v Sloveniji in v tujini.

 


Všečkaj objavo

Oglejte si tudi