Logo MojaObčina.si
DANES
8°C
3°C
JUTRI
6°C
1°C

JSKD / MEDGENERACIJSKA FOTOGRAFSKA DELAVNICA V SPOMINSKEM ŽIGONOVEM LETU

Organizator: JSKD Logatec
Kontaktni podatki organizatorja: Javni Sklad Rs Za Kulturne Dejavnosti Območna Izpostava Logatec, oi.logatec@jskd.si, (01) 759 17 40.
Vstopnina: Vstop prost
Podaljšan rok prijave do 2. oktobra. Na voljo je še nekaj prostih mest.


Podaljšujemo rok za prijavo, razširjamo v medgeneracijsko delavnico in iz logaškega okolja razširjamo na vse strani zemlje in neba.

Spoznajte pobliže logaškega rojaka, vsestranskega umetnika – pesnika, fotografa, igralca, popotnika, dobrodelneža,  … in »čudaka«, ki je znal prisluškovati »tišini v sebi« in šepetanju stvarstva ter ga preliti v ustvarjalno akcijo.

Izkoristite priložnost, pridobite nova uporabna znanja in razširite svoja obzorja ter področje delovanja. Mladi z udeležbo na delavnici obenem opravite obvezne izbirne vsebine, nabirate reference za iskanje zaposlitve, zaposleni v vzgoji in izobraževanju pa pridobite točke za napredovanje.

Pridite in razširite naprej!


Mlade in mlade po srcu  – osnovnošolce zadnje triade, dijake, študente in odrasle vabimo k sodelovanju v fotografski delavnici s katero se bomo v jubilejnem letu poklonili spominu na logaškega rojaka, pesnika, popotnika, fotografa, dobrodelneža in posebneža ANDREJA ŽIGONA – ALELUJE! Pred sedemdesetimi leti je kot drugi sin Julke Golob prikukal na svet v »Zgornji Fovšiji«, kakor je pravil Gornjemu Logatcu.

Na delavnici boste lahko poglobili svoje poznavanje področja fotografije in razprostrli krila svoje ustvarjalnosti. Obenem pa tudi odprli srca za pomoč »bratom in sestram« v stiski in tako dodali svoj delež pri »gradnji boljšega sveta«, kakor je Andrej zapisal na svojih vabilih k dobrodelnim akcijam, s katerimi je zbiral sredstva za misijon Pedra Opeke na Madagaskarju.


Kdaj: Ponedeljek, 3. oktober, petek, 7. oktober in ponedeljek 10. oktober 2022 / od 17.00 do 19.30

Kje: Galerija Hiša sonca Logatec

Rok prijave: do 2. oktobra, oziroma do zasedbe prostih mest

e-prijavnica: https://forms.gle/2HGcvf2vufdwDfnT8

Delavnica je brezplačna za udeležence s stalnim bivališčem v občini Logatec, 20 EUR za ostale.

Projekt poteka v sodelovanju s Knjižnico Logatec, Mladinskim Svetom Logatec, Mladinskim centrom Sv. Nikolaja in Župnijsko Karitas Dol. Logatec.Všečkaj objavo

Oglejte si tudi