Logo MojaObčina.si

Logatec

DANES
31°C
15°C
JUTRI
33°C
16°C

Gozdna terapija in zvočna kopel


Pridružite se Maji Pišljar, vodnici gozdne terapije, in Urbanu Brenčiču, glasbeniku in izvajalcu zvočne kopeli, na popoldanskem potovanju v divjo pokrajino srca.
Med tem umikom bomo raziskovali čarobnost, ki nam je dostopna, ko se upočasnimo in se odpremo stiku s pokrajinami znotraj in zunaj sebe.
Katere pesmi ponujajo veter, drevesa, potoki in oblaki? Kakšna je tvoja pesem?
Z vodenim sprehodom gozdne terapije, meditacijo, zvočno kopeljo in svetim počitkom se bomo ustavili ob teh vprašanjih in poiskali svoje mesto v naravi in v sebi.

Dogodek bo potekal na čudoviti lokaciji pri Hotedršici. Na voljo bodo čaj, prigrizki in podloge za sedenje.


Vključuje:
-vodeno meditacijo
-gozdno terapijo
-dihalno sprostitev
-zvočno kopel
-tehnike prizemljevanja
-skupni krog
-zaključno čajno ceremonijo

30 EUR / osebo za prijave pred 27.6.2020
35 EUR / osebo za prijave od 27.6.2020

Rezervirajte si svoje mesto ter pridobite več informacij o samem dogodku, lokaciji ter plačilu na maja.pisljar@gmail.com.

Veseliva se vas!

Maja in Urban

------------------------------------------------------------------------------

Urban Brenčič se osem let ukvarja s terapevtskim zvokom, različnimi dihalnimi tehnikami in meditacijo.
Na zvočnih kopelih, dihalnih vajah in meditacijah, ki jih izvaja, uporablja različne inštrumente, ki izvirajo s celega sveta, navdih pa največkrat išče v naravi, kjer je ogromno zvokov, ki jih lahko prenese na inštrumente.
Živimo v času, v katerem je pomembno, da se učimo medsebojnega sodelovanja in razumevanja drug drugega, predvsem pa sebe kot del celote. Sam čuti, da lahko k temu prispeva prav s pomočjo zvoka in glasbil, ki izvirajo iz različnih kultur in tradicij - z vsem spoštovanjem. Glasbila se med sabo lepo dopolnjujejo, podpirajo in nas vodijo skozi različne svetove proti sebi.
Nekaj glasbil, ki jih uporablja: gong zemlje, gong lune, didgeridoo, kristalne in tibetanske posode, kalimba, piščal, šamanski boben, ropotulje, oceanski boben, zvončki, zvočne vilice.

Maja Pišljar certificirana vodnica gozdne terapije. Izobrazbo je pridobila preko mednarodno uveljavljenega Združenja za naravno in gozdno terapijo in programe (Association of Nature and Forest Therapy Guides and Programs) v Združenih državah Amerike. Majina veselje in strast sta držati prostor za ljudi, da poglobimo svoj odnos do samega sebe, en drugega in do naravnega okolja, ki mu pripadamo. https://rooted-wisdom.com/

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi