Logo MojaObčina.si

Logatec

DANES
35°C
20°C
JUTRI
32°C
18°C

Bazar orgonitov, joga pripomočkov in oblačil za jogo na Festivalu Avocado

Organizator: Avocado center, Aleksandra Perpar, s.p.
Kontaktni podatki organizatorja: Sasa Perpar, sasa.perpar@gmail.com, +386 (0)31 576 807.
Vstopnina: Vstop prost


Nedelja, 22. maj od 9:00 - 12:00
Vabljeni na bazar orgonitov, joga pripomočkov in oblačil za jogo!

Orgoniti proizvajajo energijo, ki je človeku in okolju najbolj prijazna. Delujejo kot neke vrste akumulatorji, saj v svojo notranjost vsrkavajo vse negativne energije iz okolja in jih skozi svojo sestavo preoblikujejo v čisto frekvenco življenjske energije. Energija, ki prihaja iz  orgonitov vzpostavlja ravnovesje v nas samih in v okolju, v katerem živimo. Na žalost vemo, da smo vse bolj izpostavljeni električnemu onesnaževanju, ki ga povzročajo računalniki, mobilni telefoni, ruterji, mikrovalovne pečice, bazne postaje za mobilno telefonijo pa tudi vojaški in civilni radarji. Orgoniti ščitijo spekter našega elektromagnetnega polja in tako zmanjšujejo težave, ki so posledica tovrstnega onesnaževanja, te pa so: utrujenost, glavoboli, bolečine v sklepih, pomanjkanje energije, brezvoljnost, depresije in težave s spanjem. Z Uporabo moji orgonitov te težave lahko postanejo preteklost.

Namenjeni so za osebno uporabo, saj ščitijo nas, naše bivalne prostore in okolje, v katerem živimo. Z lahkoto se naučimo prepoznavati energijo, ki jo oddajajo. Orgoniti ne nadomeščajo zdravil, ki jih predpisujejo zdravniki, ampak učinkovito dopolnjujejo alternativne načine zdravljenja.

Znotraj orgonitov so kristali, ki vas lahko podprejo na določenem področju v vašem življenju. Vabljeni na Bazar v sklopu Festivala Avocado, kjer vam bomo pomagali svetovati pri nakupu najboljšega orgonita za vas. Orgoniti bodo na voljo po ugodnih cenah. 

Potrebujete novo, kvalitetnejšo joga blazino, joga oblačila ali kakšen trak, kvader ali meditacijsko blazino?

Na bazarju se bo predstavila trgovina JOGALINE iz Kranja, ki v Slovenijo uvaža joga oblačila in pripomočke najkvalitetnejših ameriških in evropskih blagovnih znamk. Na voljo bodo:

  • pajkice
  • topi in majice
  • joga blazine
  • joga pripomočki (kvadri, trakovi,...)
  • blazine za meditacijo
  • športni nedrčki
  • in še marsikaj...


Izdeliki bodo na voljo po res ugodnih cenah.

Vabljeni, vstop je prost.

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi