Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
3°C
JUTRI
18°C
6°C
Oceni objavo

Zobna ambulanta na Logu še vedno opredeljuje nove paciente

Zobna ambulanta za odrasle na Logu še vedno opredeljuje nove paciente. Ambulanta se nahaja v prvem nadstropju Dializnega centra na Šolski ulici 3. Dobrodošli vsi, ki potrebujete zobozdravnika. Ambulanto lahko kontaktirate preko telefona 08 20 03 068 ali spletnega obrazca, ki ga najdete na spletni strani

https://zd-vrhnika.si/zobozdravstvo/zobozdravstvo-za-odrasle/

Pohvala zadovoljne pacientke zobne ambulante na Logu

Pozdravljeni, imam dedne in sistemske težave z zobmi. Po več kot 14 let menjave osebnih zobozdravnikov na Vrhniki in v okolici ter po večkratnih slabih izkušnjah z zobozdravniki pri reševanju mojih zobozdravstvenih težav sem v preteklih mesecih doživela izjemno dobro pomoč in strokovno obravnavo v zobni ambulanti Log-Dragomer, da sem se odločila napisati pohvalo. 
Aljaž Ogrin, dr. dent. med. je prvi osebni zobozdravnik, ki je mi je jasno / razumljivo razložil, kakšne težave z zobmi sploh imam in se lotil obravnave na sistematičen način (ni se zadovoljil zgolj  "gašenjem požarov", ampak se je lotil tudi "vnaprejšnjega preprečevanja najhujšega"). S svojim strokovnim pristopom in dobrimi rezultati vsakega obiska mi daje dober občutek, da se težave končno obravnavajo na pravi način. Dobro predvidi postopek reševanja za več korakov vnaprej, jasno razloži tveganja različnih opcij obravnav in poda jasna navodila ob odhodu iz ambulante. S svojim odnosom in komunikacijo pokaže, da mu je iskreno mar za čimboljšo in dolgotrajno rešitev zobozdravstevnih težav.
Kot sem že omenila, je za mano kar nekaj slabih izkušenj, sedaj pa moram priznati, da je po zaslugi pristopa in dela dr. Ogrina prav prijetno in osvežilno zopet "zaupati v obisk zobne ambulante".
Hvaležna sem za pomoč dr. Ogrina pri mojih zobozdravstvenih težavah.

Zadovoljna pacientka.


Oglejte si tudi