Logo MojaObčina.si

Log - Dragomer

JUTRI
19°C
11°C
TOR.
18°C
12°C

Z ladjico po Ljubljanici

Jutranja zarja se je prikazala in nam naznanila lep poletni dan. Na obrežju reke Ljubljanice na Livadi verjetno marsikdo ne ve, kaj se sploh dogaja. Pevska skupina »Mladi po srcu« smo v okvirju letnega programa imeli zapisano tudi nastop na ladjici po reki Ljubljanici. V objemu narave, zelenja, cvetja in travnate površine nas je družinica račk pospremila vse do ladjice, ki nas je že čakala.
Ob 16. uri smo se zbrali člani pevske skupine Mladi po srcu na obrežju Livade z željo, da dan, ki je pred nami, najlepše doživimo. Prijazni gostitelji na ladjici in sončni žarki so nas prav lepo pospremili na barko. Prepeljali smo vse mostove in se obrnili nazaj proti Livadi. Na ladjici se je pričelo veselo druženje s harmoniko, kitaro, petjem pa tudi brez plesa ni šlo. Iz bregov, mostov in obrežji so nas spremljali mimoidoči, nam ploskali, mahali in tudi zavriskali.
Pogled na staro mestno jedro in obrežje Ljubljanice je bil res enkratno. Vzdušje je bilo nepopisno lepo in marsikomu smo polepšali dan in kot so rekli ljudje, da se jih je petje dotaknilo in da bi uho kar poslušalo, poslušalo in poslušalo. Glasba je odmevala po reki Ljubljanici in po obrežju. Veseli in polni vtisov smo prispeli nazaj do Livade in člani pevske skupine »Mladi po srcu« so srečanje zaključili v gostišču Livada.

Kud Kosec   

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi