Logo MojaObčina.si

Log - Dragomer

JUTRI
2°C
-3°C
ČE.
2°C
-1°C
Deli
3628

Trgovske police je napolnil M-Orel

Aprila je v Dragomerju vrata odprla trgovina M-Orel. V majhni, a izredno domačni trgovini boste dobili vse, kar potrebujete za osnovno preskrbo. Od zelenjave, sadja, pekovskih izdelkov, mesa in ostalih prehrambnih živil do ostalih osnovnih izdelkov, ki jih potrebuje vsako gospodinjstvo. Tako kot občani se je odprtja trgovine razveselil tudi župan Miran Stanovnik, ki je povedal, da so dosegli velik cilj, ki je bil še do nedavnega nedosegljiv.

Novo trgovino boste našli ob vhodu v Dragomer, v objektu nasproti picerije, tam kjer je nekoč že bila. Razprostira se na 80 m2, odprta pa je od ponedeljka do petka od 7.00 do 19.00, v soboto do 13.00. Trgovina res ne nudi vsega, kar lahko najdete v velikih trgovskih centrih, a ima zagotovo svoje prednosti, tako kot vse manjše trgovine. Nas so prepričali z domačnostjo, ki jo je čutiti na vsakem koraku. Od prijaznega pozdrava ob prihodu v trgovino, ustrežljive pomoči prodajalk pri iskanju izdelkov in postrežbe v delikatesi do sproščenega klepeta ob zlaganju nakupljenega v vrečke. Na koncu pa ne bodite presenečeni, ko vam bodo ponudili pomoč pri prenašanju težkih nakupovalnih vrečk v jeklene konjičke, tega zagotovo ne boste deležni drugje. Cene izdelkov so konkurenčne, ponudba je dovolj pestra, če pa kakšnega izdelka ne boste dobili, se bodo Orlovi potrudili, da bi v najkrajšem možnem času zadovoljili vaše želje. Ponudba je vsak dan še nekoliko širša, v teh dneh lahko tako kupite sadike balkonskega cvetja in različne zelenjave.
"Danes smo odprli trgovino v naselju Dragomer. Prav gotovo je trgovina dolgoletna, največja želja prebivalcev tega kraja. Bil sem v trgovini in lahko rečem, da je čutiti tisto domačnost, ki je v veliki trgovini pogosto ni. Sama postrežba v trgovini je zelo v redu. Veselim se srečanja in druženja z vsemi ob dnevnih nakupih," je povedal župan. Dodal je še, da se z novo trgovino ustvarja tudi pozitiven zametek nastanka centra Dragomerja. "Verjamem, da bodo občani, sploh pa prebivalci Dragomerja in Lukovice ugotovili, da v vas ni prišel samo trgovec, ampak je prišla družina Orel, ki ima poleg dobre prodajne ponudbe tudi toplo besedo. Prav je, da vemo, da je to družinsko podjetje, ki ima več kot 30-letno tradicijo in nam je priskočilo na pomoč." Župan je prepričan, da bodo občani to znali ceniti in v trgovino ne bodo odhajali le po najnujnejše.

Tudi občani, ki smo jih srečali v trgovini, so zadovoljni, da bodo zopet lahko nakupovali v kraju. Kot so nam povedali, je ponudba dobra in bodo trgovino znova obiskali. Tisti, ki so trgovino najbolj potrebovali in so si je želeli, so zagotovo upokojenci. To nam je potrdil tudi predsednik DU Dragomer - Lukovica Jože Sevšek, ki nas je spomnil, da je že decembra, ob odprtju lekarne, dejal, da upokojenci potrebujejo le še trgovino. "In jo imamo. To je res dobrodošla pridobitev. Glede na veliko število starejših je zelo pomembno, da je trgovina blizu. Kakšen izdelek bi v velikem trgovskem centru sicer lahko kupili po nekoliko nižji ceni, a bi prihranek pri nakupu porabili za vožnjo."


V. L.
Foto: V. L.

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!