Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
6°C
NED.
23°C
8°C
Oceni objavo

Stari šoli kmalu uporabno dovoljenje

Log - Dragomer, 10. januar 2020 – Upravna enota Vrhnika naj bi ga izdala do konca meseca januarja. Sledilo bo oddajanje vloge za pridobitev gradbenega dovoljenja za spremembo namembnosti objekta z umestitvijo ambulante in lekarne v pritlične prostore. 
Komisija za tehnični pregled, ki jo je s sklepom imenovala Upravna enota Vrhnika, je izvedla tehnični pregled na objektu stare šole, zraven so bili tudi predstavniki nadzornikov, projektantov, izvajalcev in predstavniki investitorja Občine Log - Dragomer. »Na oddano vlogo za izdajo uporabnega dovoljenja za Rekonstrukcijo in energetsko sanacijo objekt Stara šola Log na UE Vrhnika je Občina Log - Dragomer prejela sklep z razpisom tehničnega pregleda v obdobju meseca decembra 2019. Tehnični pregled je potekal po ustaljenem postopku, ki ga je s strani UE Vrhnika začela vodja postopka, nakar je sledila predstavitev izvedene gradnje s strani projektanta Savaprojekt d.d. ob nadaljevanju ustaljenih postopkov s pregledom zgrajenega objekta in predložene vse dokumentacije,« so nam povedali na občini, kjer so dodali, da je predstavnica vrhniške upravne enote pripravila zapisnik tehničnega pregleda, ki so ga podpisali vsi prisotni. V zapisniku so opredelili roke po sklopih ugotovitev komisije. »Izvajalec Delta skupina d. o. o. je aktivno pristopil k ureditvi zadev na objektu po sklopih iz Zapisnika tehničnega pregleda,« so še razložili na občini.

Vzporedno projektanti Savaprojekt d. d. pripravljajo dokumentacijo za spremembo namembnosti objekta z umestitvijo ambulante in lekarne v pritličje ob izpopolnjevanju DGD in PZI projektov. Vlogo za spremembo namembnosti bodo na upravni enoti oddali po pridobitvi uporabnega dovoljenja za novozgrajeni objekt. 

 

V. L.

Foto: OU

Oglejte si tudi