Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
2°C
JUTRI
13°C
4°C
Oceni objavo

Pomladni bazar vrtca

Vrtec Log - Dragomer je v okviru praznovanja 40-letnice delovanja aprila pripravil pomladni dobrodelni bazar in dan odprtih vrat vrtca.
Leta 1979 so v Dragomerju zgradili montažni vrtec s petimi oddelki. V štiridesetih letih so v vrtcu spisali številne lepe zgodbe, tu je del svojega otroštva preživelo veliko občanov, ki so sooblikovali štiridesetletno zgodovino tega vzgojnovarstvenega zavoda, prav tako pa se je v vsem tem času precej spremenila tudi njegova podoba. Tudi zato so v vrtcu starše, stare starše ter vse ostale obiskovalce povabili, da si ob dnevu odprtih vrat ogledajo prostore vrtca, se otrokom pridružijo v igralnicah ter spoznajo njihov pester vsakdan. »Zelo smo bili veseli obiska staršev, starih staršev in ostalih obiskovalcev ob dnevu odprtih vrat. Otroci in zaposleni smo bili izjemno veseli druženja,« so nam povedali v vrtcu, kjer so ob tej priložnosti pripravili še Pomladni bazar.

Dobrodelni bazar so pripravile vzgojiteljice vrtca, svoje izdelke pa so jim podarili še člani KUD Kosec. Na bazarju ni manjkalo izvirnih unikatnih daril, drobnih pozornosti ter velikonočno obarvanih izdelkov, ki so jih ustvarile spretne roke vzgojiteljic ter članov Kulturnoumetniškega društva Kosec. Kot smo izvedeli, je izkupiček bazarja presegel pričakovanja, zbrana sredstva, in sicer 800 evrov, pa so shranili v sklad šole. »Ko bo zbranih sredstev dovolj, bomo kupili igralo za na igrišče vrtca,« nam je povedala pomočnica ravnateljice vrtca Mojca Erjavec. V vrtcu se ob tej priložnosti udeležencem bazarja zahvaljujejo za njihov prispevek, KUD Kosec pa za podarjene umetelne izdelke.

 

V. L.

Foto: V. L.  

Oglejte si tudi