Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
4°C
JUTRI
22°C
7°C
Oceni objavo

Vabilo

Čistilna akcija in pomoč starejšim pri sezonskih opravilih - sobota, 13. aprila 2024, ob 9. uri

Občina Log-Dragomer in JP KPV tradicionalno združujeta moči. Tudi letošnjo pomlad se boste lahko pridružili eni izmed prostovoljskih akcij, ki bosta povezali lokalno skupnost in prispevali k izboljšanju kakovosti življenja v občini.

Čistilna akcija bo, tako kot že v preteklih desetletjih,  osredotočena na ohranjanje čistega in urejenega okolja. Skupaj bomo poskrbeli za čiščenje in urejanje javnih površin ter tako prispevali k lepšemu videzu našega kraja in k bolj zdravemu okolju.

Druga akcija, pomoč starejšim občanom, pa bo namenjena nudenju pomoči tistim, ki jo najbolj potrebujejo. Pod okriljem skupine za medgeneracijsko sožitje Starosti prijazne Občine Log-Dragomer boste lahko  pomagali starejšim občanom pri različnih vsakodnevnih opravilih, se z njimi družili  in prispevali k izboljšanju kakovosti njihovega življenja.

Obe akciji bosta potekali v vsakem vremenu, zato se primerno oblecite in poskrbite za lastno varnost z odsevnimi jopiči, rokavicami, škornji ...

Vabimo vas, da skupaj z ostalimi prostovoljci prispevate k bolj povezanemu življenju v občini ter k udeležbi spodbudite tudi ostale občane.


Zbirni mesti:

pred Gasilskim domom v Dragomeru - za območje Dragomera in Lukovice (koordinator Blaž Rupnik, tel. št. 041/261- 480);

v Športnem parku Log - za območje Loga (koordinator Marjan Kavčič, tel. št. 041/365 - 503).


Čistilna akcija: prijave niso potrebne

Pomoč starejšim: prijava pri koordinatorju (Katja Bhatnagar, tel. št. 041/349 - 812).

Mala dejanja, veliko veselje za ljudi in naravo! Pridružite se tudi vi!



ChatGPT


ChatGPT

Oglejte si tudi