Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
4°C
JUTRI
23°C
8°C
Oceni objavo

Obvestilo

 Obvestilo o 1. podaljšanju javne razgrnitve in javne obravnave dopolnjenega osnutka Odloka o občinskem  podrobnem prostorskem načrtu za EUP LO-008 – stanovanjska soseska Log 2. 

Občina Log Dragomer obvešča javnost, da se podaljšuje obdobje javno razgrnjenega dopolnjenega osnutka Odloka o občinskem podrobnem prostorskem načrtu za EUP LO-008 – stanovanjska soseska Log 2, ki ga je izdelala družba Esplanada, d. o. o. iz Ljubljane.

Podaljšanje javne razgrnitve za zainteresirano javnost se nadaljuje od 27. marca 2024 do vključno 20. junija 2024.

Gradivo bo javno dostopno v digitalni obliki na spletni strani Občine Log- Dragomer in javno razgrnjeno v prostorih Občine Log-Dragomer, Upravni center: Loška cesta 12, 1358 Log pri Brezovici. Ogled je možen v času uradnih ur.

V času podaljšanje javne razgrnitve bo organizirana javna obravnava, dne 5. junija 2024 ob 16. uri v sejni sobi Občine Log-Dragomer, Upravni center: Loška cesta 12, 1358 Log pri Brezovici.  

Javnost ima pravico dajati pripombe na javno objavljen dopolnjeni osnutek. Pripombe se lahko podajo pisno do vključno 20. junija 2024 na mestu javne razgrnitve kot zapis v knjigo pripomb, lahko se pošljejo na naslov Občina Log-Dragomer, Loška cesta 12, 1358 Log pri Brezovici ali na elektronski naslov: obcina@log-dragomer.si s pripisom »OPPN Log 2«. Obravnavane bodo le podpisane in s polnim naslovom opremljene pripombe. Pripombe se lahko poda tudi ustno na javni obravnavi.

S posredovanjem pripomb na OPPN Log 2, v katerih se navajajo osebni podatki, se šteje, da je podano soglasje za objavo teh podatkov v Stališčih do pripomb, ki bodo javno objavljena. Osebe, ki ne želijo, da se njihovi osebni podatki objavijo, morajo to posebej navesti.

Občina bo preučila vse pravočasno prejete pripombe in pripravila Stališča do pripomb, ki bodo javno objavljena na spletnih straneh občine.

Župan Občine Log-Dragomer: Miran Stanovnik l. r. 

Oglejte si tudi