Logo MojaObčina.si

Log - Dragomer

DANES
1°C
-3°C
JUTRI
0°C
-5°C
3574

KUD Kosec znova vabi v svoje vrste

Zakorakali smo v jesen, naš KUD Kosec pa nadaljuje s svojimi aktivnostmi, zato vas vabimo, da se nam pridružite pri ročnih spretnostih, klekljanju, likovnem ustvarjanju, poslušanju pravljic, plesu, glasbi, petju ali učenju.

V ročnih spretnostih se lahko preizkusite vsak ponedeljek ob 18.00 v prostorih stare šole na Logu pod vodstvom gospe Tešanović in gospe Vengust. Naučili se boste izdelovati lutke, zimske rokavice, nogavice, copate, novoletno-božične okraske, praznične voščilnice … Lahko se nam pridružite ob torkih ob 15.00, ko bomo klekljali pod vodstvom gospe Ivice Česnik. H klekljanju vabimo tudi osnovnošolce prve triade, ki jih veseli in zanima, da  v času podaljšanega šolskega bivanja obiščejo organiziran tečaj klekljanja prav tako pod vodstvom Ivice Česnik. Likovno delavnico bo še naprej vodila gospa Draga Davitkova. Vabimo vas, da se ji pridružite vsak drugi torek ob 16.30 v prostorih stare šole na Logu. Vabljene vse generacije.
Novembra vas vabimo na delavnico kaligrafije na ljubiteljski ravni. Ustvarjali in delali bomo tri ure. Cilj delavnice je v sproščenem okolju pridobiti smernice za vajo kaligrafskega pisanja. Pisali bomo začetno, okroglo pisavo in spoznavali kaligrafske pojme. Predstavili bomo nekaj slogov priljubljenih pisav. Cilj je, da ob prijetnem delu spoznamo osnove, ki so podlaga za nadaljnje učenje kaligrafije. Pribora za čas delavnice vam ni treba priskrbeti, avtorski učni listi vam ostanejo za spomin.

V sodelovanju s Cankarjevo knjižnico Vrhnika pripravljamo pravljice za otroke. Pridružite se nam vsak prvi četrtek v mesecu ob 17.00 v učilnici št. 10 v Osnovni šoli Log - Dragomer. Tokrat bomo gostili  pisateljico Marjetko Rojec, ki bo predstavila knjižno junakinjo Babo Žabo. Folklorna skupina za otroke uspešno nadaljuje svoje delo pod vodstvom gospe Nataše Kogovšek. Otroci, ki bi se radi naučili ljudskih plesov, se jim lahko pridružijo vsak torek ob 14.45. KUD Kosec bo tudi organiziral lutkovno delavnico. Ta bo tedenska, ob torkih ob 17.00 v OŠ Log - Dragomer, učilnica št. 10. Vodil jo bo priznani lutkar g. Boris Kononenko. Vabljene vse generacije.

Vse glasbene talente vabimo, da se pridružijo glasbenemu bendu KUD KOSEC. Instrumentalna skupina pod vodstvom gospoda Julijana Eriča vabi v svoje vrste osnovnošolske, srednješolske in malo starejše glasbene talente. Zelo veseli pa bodo tudi pevke ali pevca, ki bo popestril bend. Lahko se jim pridružite vsak ponedeljek ob 18.00 v stari šoli na Logu. Vokalna skupina Mladi po srcu pa prepeva pod vodstvom gospoda Iztoka Urbanca vsak torek ob 18.00 tudi v stari šoli na Logu. Dobrodošli vsi novi pevci. Za naše možgane bo poskrbela gospa Brigita Žitko, ki nas bo učila angleškega jezika. Srečanja bodo vsako sredo ob 18.00 v stari šoli na Logu.

Vabljeni, da se nam pridružite.

KUD Kosec

 

 

 

 

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
Digitalni marketing v Slovenij