Logo MojaObčina.si

Log - Dragomer

DANES
30°C
19°C
JUTRI
29°C
19°C

63. Sosedov dan SLO kolesari in nova krožna pot

Organizator: ODPMD Brezovica in KZS
Kontaktni podatki organiztorja: Drago Stanovnik.
Vstopnina: Vstop prost
Spletni dogodek


Nova krožna pot na Ljubljanskem barju

Zahvaljujemo se vsem zaslužnim za občinsko pentljo, ki na severu povezuje tudi Občino Log - Dragomer in Občino Brezovica. Žal nas ta pri Drobtinki, med Vnanjimi in Notranjimi Goricami pripelje v luže in blato.


Vse te težave pa so lahko hitro in poceni premagljive. Seveda z razumevanjem, posluhom, sodelovanjem za to odgovornih in izvoljenih ter tudi vseh nas. Predvsem pa za enkrat še zainteresiranih lastnikov teh zemljišč.


Ne glede na to in vse drugo pa imamo v Vnanjih Goricah še veliko lepih in prijaznih naravnih in kulturnih zanimivosti, ki jih predstavljamo v novonastali krožni poti, ki je nadgradnja krajevne poti zdravja, izpred nekaj let. 
Tej poti zdravja so dodani še krajevni vrhovi in sedaj spominja tudi na aktualne čase, saj bi jo lahko poimenovali tudi COVID 2021 (Celovit Ogled Vnanjških Izvirnih Draguljev).


Ob tej priložnosti izpostavljamo bogato naravno in kulturno dediščino (k)raja in k podobnim idejam spodbujamo tudi vas, da tudi vi na podoben način ohranite in delite zanimivosti vaše soseščine.Sem zagotovo sodijo tudi domača hišna imena.V naprej zahvala vsem sodelujočim. Potrdilo pa dobite v Vnanjih Goricah, Na Brcih 27.Vnanje Gorice, 21.3.2021Drago Stanovnik, v imenu ODPMD BrezovicaVšečkaj objavo

Oglejte si tudi