Logo MojaObčina.si

Ljutomer

DANES
24°C
10°C
JUTRI
26°C
10°C

UVODNO SREČANJE: Kitajski jezik


Pred sedmimi leti, ko se je Sanela Kšela začela ukvarjati s kitajščino (Hànyǔ 汉语), je bilo splošno znano, da je jezik prihodnosti. Da je to res je v zadnjih letih z skokom v sam svetovni vrh dokazala Kitajska (Zhōngguó 中国). Kitajščina pa je s tem postala še bolj razširjen jezik – jezik, ki se ga uči okoli 180 milijonov nenativnih ljudi.

Sedaj imaš priložnost tudi ti, tvoj prijatelj, partner/ka, otrok ali kdorkoli. Pridi in se pridruži na zabavnih urah sodobnega kitajskega jezika. Na urah ne bodo manjkale niti razlage kulturnega, zgodovinskega ozadja, kar je pri učenju kitajskega jezika nujno potrebno.

In ne skrbi, Sanela ti bo pokazala, da učenje kitajščine sploh ni tako težko ????

Pridi na uvodno srečanje za učenje kitajskega jezika v četrtek 2.7.2020 ob 17:00 v prostore Mladinskega sveta Ljutomer - na enoti Večgeneracijskega centra Pomurja, na Ormoški cesti 22, v Ljutomeru in še vprašaj karkoli te zanima.

Zabavne ure kitajskega jezika bo vodila SANELA KŠELA, magistrica sinologije, ki se s kitajskim jezikom in Kitajsko aktivno ukvarja že sedem let. Kitajskemu jeziku je v tem procesu posvečala ogromno pozornosti, leta 2018 opravila izpit v znanju kitajskega jezika kot tujega jezika na najvišji ravni (HSK 6), spoznavala kitajsko kulturo, filozofijo, umetnost, književnost ipd., poleg tega pa je živela na Kitajskem tri leta. Zaradi tega predstavlja kitajščino skozi različne perspektive in zmeraj prikaže celostno.

Dobrodošli Huānyíng 欢迎Všečkaj objavo

Oglejte si tudi