Logo MojaObčina.si
DANES
17°C
0°C
JUTRI
15°C
4°C
Objava JE POTEKLA dne 19. 02. 2023 00.00 in NI VEČ VIDNA NA PORTALU.

VODJA POPRODAJE - M/Ž

Rok za prijavo: 19. 02. 2023

V ODDELKU UPORABNIŠKE IZKUŠNJE ZAPOSLIMO NOVE SODELAVCE NA PODROČJU POPRODAJE, S SLEDEČIMI DELOVNIMI ZADOLŽITVAMI: OBRAVNAVANJE IN REŠEVANJE GARANCIJSKIH ZAHTEVKOV, OBRAVNAVANJE IN REŠEVANJE NEPOPOLNIH ODPREM JADRNIC, TEHNIČNA PODPORA PRODAJNIM ZASTOPNIKOM, TEHNIČNA PODPORA LASTNIKOM JADRNIC, VODENJE CRM PROGRAMA SALESFORCE DELO SE OPRAVLJA NA SEDEŽU PODJETJA V PODPEČI (LJUBLJANSKO BARJE), ZA POLN DELOVNI ČAS. PO 6 MESEČNI POSKUSNI DOBI PONUJAMO ZAPOSLITEV ZA NEDOLOČEN ČAS. KANDIDATI NAJ SVOJ CV IN MOTIVACIJSKO PISMO POŠLJEJO NA ZAPOSLITEV@THINKSEASCAPE.COM Z ZADEVO “ZA DELOVNO MESTO VODJA POPRODAJE”.

Trajanje zaposlitve: nedoločen čas

Delovni čas: 40 ur/teden

Urnik dela: dopoldan

Preizkusno delo: 6 mes.

Zahtevana izobrazba: srednja strokovna, srednja splošna

Delovne izkušnje: ni zahtevano

Zahtevano znanje jezikov: angleški jezik: razumevanje tekoče, govorjenje tekoče, pisanje tekoče

Zahtevano vozniško dovoljenje: B

Drugi pogoji: Od kandidata/ke se pričakuje pozitiven karakter, dobre komunikacijske sposobnosti, tudi v kriznih situacijah, ter sposobnost razčlenjevanja in reševanja problemov s pomočjo sodelavcev. Pri svojem delu boste sodelovali predvsem s proizvodnjo, oddelkom za razvoj in nabavo, delno pa tudi s prodajnim oddelkom. Pričakuje se osnovno tehnično razumevanje in poznavanje jadrnic/plovil, prednost pa bodo imeli kandidati z izkušnjami iz podpore strankam. Dodatna prednost je nadpovprečna digitalna pismenost. Delo z zunanjimi sodelavci
- največjo zastopniško mrežo v navtični industriji (400 prodajnih zastopnikov širom sveta) in lastniki jadrnic, poteka v angleškem jeziku, poznavanje francoskega in/ali nemškega jezika pa predstavlja prednost.

Kontakt za kandidata:
POLONA GERŽELJ
zaposlitev@thinkseascape.com
Podpeč 53 , 1352 PRESERJE

Način prijave kandidata: kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti

Ostalo: DELODAJALEC ŽELI TUDI NAPOTOVANJE KANDIDATOV IZ EVIDENC ZAVODA

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi