Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
3°C
JUTRI
16°C
2°C
Oceni objavo

Ženski krog - Rdeči šotor: Osvobodi svoj glas

Draga ženska!

Si v težkem življenjskem obdobju in potrebuješ podporo?
Ali pa ti le manjka družbe, v kateri bi se počutila res slišano in varnega prostora, kjer bi lahko potovala vase, raziskala svoje globine in se počutila sprejeto v vsem, kar bi našla?
Si želiš več ženske podpore, občutek, da imaš za sabo skupino žensk, ki te podpira na tvoji poti?
Si želiš občutiti blagodejno in zdravilno energijo ženskega kroga?
Si želiš, da bi končno lahko izrazila tisto, kar čutiš, brez občutov slabe vesti in krivde?

Potem te prisrčno vabim, da se nam 22.6.2017 ob 18:00 pridružiš na ženskem krogu, kjer bomo skušale odstreti tančico in dovoliti našemu glasu, da se svobodno izrazi. Naša tema kroga bo Osvobodi svoj glas, povej svojo resnico, v krogu pa se bomo prilagajale trenutnim potrebam prisotnih.

O temi:
O čem ne spregovoriš pa bi želela?
Katere so tvoje temeljne potrebe in želje?
Morda v sebi gojiš kakšno sporočilo, za katerega čutiš, da bi ga morala deliti in izraziti?

So trenutki v življenju, ko je grozno težko izreči tisto, kar čutimo, se postaviti za sebe ali izraziti svoj ustvarjalni navdih. Vsi poznamo te trenutke.

Vabim te, ženska, da se mi pridružiš, da skupaj osvobodimo naš glas, da ga poglobimo, postavimo ustrezne meje in končno brezskrbno delimo svoje talente in modrost s svetom.

Ženske smo močna ustvarjalna sila narave. Skupaj smo nepremagljive.

Vabim te v toplino ženskega kroga, kjer vsaka najde prostor in čas, da se izrazi. Skupaj se bomo spustile v svoje globine, se povezale v meditaciji in delile svojo izkušnjo. Na koncu pa pogledale, kakšno sporočilo nosi za nas matriarhalni tarot. Dobimo se malo pred prazno luno in tik za poletnim solsticijem. Energije bodo poletno obarvane in primerne za samorefleksijo.

Ženski krog bom vodila Ana Dvoršak, strastna raziskovalka svojih globin, po izobrazbi univerzitetna diplomirana psihologinja, ženska in mama. Obožujem raziskovanje starih kultur, posebej indijanske, udeležujem se tudi indijanskih obrednih potilnic pri severnoameriškem indijancu in na splošno sploh od rojstva mojega sina veliko delam na sebi, se izobražujem, udeležujem raznih delavnic in berem knjige. Največji učitelj pa je sigurno prav moj sin.

Nekje od tretjega ženskega kroga dalje, mi le-te predstavljajo nepogrešljiv del mojega življenja. V njih najdem neopisljivo sprejetost, podporo, slišanost, varen prostor za vsa moja čustva, boleče spomine, vse temne dele mene. Tam sem lahko resnično takšna kot sem in se v varnem prostoru učim novih stvari o sebi in svojem delovanju ter življenju. Energija kroga je magična. To želim podeliti tudi z vami, drage ženske. To neizrekljivo lepoto kroga. Podporo, ki se je niti ne zavedaš, da je prisotna, a ima neverjeten vpliv na tvoje življenje. Opolnomočenje. Gradnjo notranjega stebra in hkrati gradnjo skupnega stebra. V krogu se lahko naslonimo ena na drugo. Si nudimo oporo. Izkušnjo resničnega sestrstva. Izkušnjo žensk, ki sodelujejo, skupaj ustvarjajo boljši svet, se podpirajo, si stojijo ob strani, se resnično slišijo in se s tem in mnogimi drugimi vidiki zravijo. Zdravijo svoje rane iz otroštva, iz odnosov, rane, ki jih je zadalo življenje in skupaj spoznavajo, iščejo svojo žensko naravo, svojo ženskost in gradijo svojo žensko identiteto, ki je drugačna, a ne boljša ali slabša od tipično moške.

Dobrodošle vse ženske, mamice, hčere, babice, tete, prijateljice. Predhodne izkušnje z ženskimi krogi ali meditacijo niso potrebne. Pridite točno takšne, kot ste.
Prijave so obvezne na dvorsak.ana@gmail.com. 

Lokacijo sporočim ob prijavi. Za vse dodatne informacije sem vam na voljo Ana Dvoršak na številki 040 885 343.

Če vam termin ne ustreza, pa želite prejemati novice o prihodnjih ženskih krogih, mi prav tako pišite na moj e-mail naslov dvorsak.ana@gmail.com
Zaželjeni prostovoljni prispevki za izmenjavo energij.

Povezave

bit.ly/2sxyvnx

Oglejte si tudi