Logo MojaObčina.si

Ljubljana

DANES
-1°C
-2°C
JUTRI
1°C
-3°C

Ženski orgazem

Motnje orgazma:
Težavi z doseganjem orgazmov pravimo tudi orgazmična motnja in po navadi pomeni, da bodisi orgazma ne moremo doživeti, bodisi traja zelo dolgo, da ga doživimo. Pri moških lahko ta motnja pomeni tudi, da ejakulacijo doživijo mnogo prezgodaj, kar onemogoča spolni odnos. Sicer pa o orgazmični motnji govorimo tudi, ko naši orgazmi niso več tako močni in intenzivni, kot so bili včasih, ali ko orgazem spremlja bolečina. Kljub nekaterim skupnim potezam pa se moška orgazmična motnja od ženske vseeno v nekaterih segmentih razlikuje.

Ženska orgazmična motnja


Orgazmi, ki jih doživljajo ženske, so še ne dolgo tega postali stvar zanimanja in raziskovanja. Do takrat je bil veliko pomembnejši moški orgazem, ki hkrati omogoča tudi oploditev in razmnoževanje, dočimer naj bi bil ženski orgazem namenjen »le« ženskemu užitku. Ženske so po navadi tudi veliko manj osveščene o lastnem telesu, ne raziskujejo ga, tako kot to v najstniških letih počnejo moški, kar seveda vodi tudi do tega, da ne vedo, kateri in kakšni dotiki jih vzburjajo in pripeljejo do orgazma. Erogene točke, kot sta klitoris in famozna točka G so tudi dosti bolj skrite in se morda ženska že kar malo potruditi, da jih najde in se jih nauči stimulirati. Vendar pa orgazmična motnja vseeno ne pomeni, da ženska ali njen partner nepravilno stimulirata njene erogene cone. O orgazmični motnji govorimo takrat, ko kljub raznolikim stimulacijam ženska orgazma ne doživi. To imenujemo tudi anorgazmija, ki jo ločimo na primarno ter sekundarno. O prvi govorimo takrat, ko ženska orgazma ni doživela še nikoli v življenju, o drugi pa, ko orgazem doživi na primer pri mastirbaciji, pri seksu s partnerjem pa ne, ali pa ga je v določenem obdobju doživljala, sedaj pa ga ne more. Vzroki tako za primarno kot sekundarno anorgazmijo pa so večinoma psihološke in ne fizične narave. Lahko so povezani na primer z negativno izkušnjo v spolnosti, morda s sramom, ki ga nekatere ženske občutijo pri seksu ali čim podobnim.

Ženske katere ste presegle miselnost, da je spolnost le za v spanice vabljene na delavnico z naslovom : "Ženski orgazem" 

Dejstvo, da cca 70% žensk ne doživi orgazma ali pa ga zaigra, ima motnje v doživljanju orgazma,  me je pripeljalo do tega, da te povabim, da skupaj raziščemo to temo. Sama sem se pred 17. leti začela soočati s tem izzivom, ter s pomočjo določenih veščin in vaj, zelo hitro odkrila multiorgazmičnost, kar pa bi zdaj zelo rada delila s tabo. Podelila bom vse svoje znanje, ki sem ga pridobila na izobraževanjih, delavnicah, kar je delovalo, ter vse, s čimer sem se soočala sama na svoji 17-letni življanjski poti .Si za? Si želiš uživati življenje, pa ne veš kako bi lahko še bolj in več? Pridruži se nam, zagotovo ne boš razočarana, saj boš z vajami začutila velike spremembe in s časom odpravila motnje orgazma. V kolikor pa boš vaje izvajala dnevno, pa si na dobri poti da postaneš multiorgazmična ženska. Kaj ni to fajn? Vaja dela mojstra, če mojster dela vajo. Tudi za kvalitetno spolnost obstajajo veščine, ki jih lahko osvojite.

S pomočjo delavnice boš:
- odkrila nov pogled na intimnost do sebe,
- sebe dodobra spoznala,
- dobila vpogled, kako pomembna je pot pri intimnem življenju,
- spoznala 9 stopenj, ki pripeljejo do orgazma,
- z vajami, ki jih bomo delale, dosegla večjo vlažnost in voljnost nožnice, 
- se seznanila s tehniko, ki preprečuje, da tvoja energija odteka skozi nožnico,
- izvedela vse o orgazmu od A do Ž,
- spoznala žensko ejakulacijo (squirting) in kako do nje,
- se znebila prepričanj, ki te ne podpirajo na poti do orgazma,
- se naučila (svojemu) moškemu razložiti, kaj potrebuješ,
- spoznala, kakšen naj bi bil dober ljubimec,
- postala boljša ljubimka,
- v spolnosti začela uživati,
- spoznala, kateri so ženski spolni organi, ter kako jih revitalizirati,
- izvedela, kako deluje orgazmična enrgija v kombinaciji z ljubezenijo,
- kako dosežeš orgazem in kateri so vzroki, ki ti to preprečujejo.

Ko spregovoriš o sebi in svoji intimnosti, ko si dovoliš, da narediš korak naprej, se začneš poglabljati vase in svoje telo, se začne dogajati neverjetno. Že to, da se odločiš, da se nam pridružiš bo pozitivno vplivalo nate. 
Delavnica je za vse spolno aktivne in neaktivne ženske, ki so presegle miselnost, da je spolnost tema, ki sodi le za zaprta vrata spalnice. Pogoj je starost 18 let. Če si ženska,ki je bila zlorabljena v otroštvu in imaš blokade, negativna prepričanja o spolnosti, ter ne doživljaš orgazma, ali pa če si ženska, ki želi še več užitkov in še več informacij kako do njih, se nam pridruži. Obljubim, da bo zanimivo, ter boš zase veliko pridobila. Že ko spregovorimo o temi, se začjeno dogajati spremembe. Na delavnici bomo omenile yogo in trebušni ples, zakaj je ta kombinacija za žensko odlična.
Če si želiš vsaj nekaj od naštetega, se čimprej prijavi, ker je število mest omejeno.

Prijave na rozalija.hartman@gmail.com ali na telefon 040/628-080 Rozalija. Rezervacija velja ob plačilu kotizacije.

Cena delavnice je 60 €. Če si brezposelna ali študentka, mi piši, da dobiš poseben popust. Če pa si res želiš na delavnico in se ti zdi kotizacija, glede na tvoje osebne razloge kljub temu previsoka, mi piši in skupaj bova našli rešitev. 

Bonus: 20 min razgovora z vsako osebno po telefonu, po delavnici ali pred ( če se na delavnici ne bi izpostavljala, želiš pa kaj podelit in vprašat)
Plačila na račun : La Vita Rozalija Hartman s.p 
Brglezov štradon 7, 1000 Ljubljana 
št. Računa : SKB - SI56-03100-1002699091


Povezave

bit.ly/2sLKXPZ

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
BORBONA CATERING D.O.O.