Logo MojaObčina.si
JUTRI
22°C
7°C
PON.
26°C
8°C
Oceni objavo

Oktobra COVID testiranje odprto vsak dan

Uradno Covid testiranje odprto vsak dan tudi oktobra 2023

Spoštovani, ker tudi sami opažamo porast števila okužb Vam sporočamo, da smo z oktobrom razširili naš delovni čas. Odprti ostajamo vsak dan, tudi čez vikende in praznike. Odprti smo med (PON-PET):  8.00 in 14.00 ter 16.00-18:00 uro Med vikendi in prazniki pa med 9:00-12:00 in 16:00-18:00. Njdete nas na makadamskem parkirišču zraven naslova Galjevica 6, Rakovnik (LJ-RUDNIK).

Ker se začenjajo sezonska respiratorna obolenja vas obveščamo, da se pri nas lahko testirate tudi na: Streptokokno angino, Gripo (influenca A in B), Adenovirus in RSV, m.pneumonie. Več informacij.

Kdaj se lahko pri nas oseba testira subvencionirano (v breme ZZZS):

Test HAGT se izvede subvencionirano z doplačilom* 2,5 €: pri osebah s simptomi covid-19, ki jih je na testiranje napotil zdravnik, pri osebah, ki predložijo pozitivni rezultat testa HAT za samotestiranje, za namen prekinitve izolacije in pri osebah, ki so napotene na bolnišnično ali na specialistično ambulantno zdravljenje.

Test PCR pa se v breme ZZZS izvede: le pri ranljivi populaciji, ki potrebuje hospitalizacijo ali za predpis terapije s Paxlovidom, pri tem pa je potrebna pisna napotitev in utemeljitev razlogov s strani zdravnika na testiranje.ljubljana@gmail.com

V kolikor potrebujete Evropsko digitalno potrdilo za namen potovanja v tujino se test izvede samoplačniško: PCR 65€, Hitri test 10€ Izvajamo tudi hitra testiranja za: - Streptokokno angino, Gripo, Adenovirus in RSV (cena 10€ na izbrani test)

Naša kontaktna številka je: 051-799-623 ter 051-783-719
Email: testiranje.ljubljana@gmail.com

www.test-ljubljana.com

Želimo vam lep in zdrav začetek jeseni,
Testirna točka Ljubljana Rakovnik

Oglejte si tudi