Logo MojaObčina.si
JUTRI
26°C
8°C
TOR.
26°C
11°C
Oceni objavo

Redna letna skupščina 2024 Društva poslovnih žensk FAM

Mesec marec je tradicionalno namenjen letni skupščini društva. Tudi letos smo se zbrale v prostorih Mestne občine Ljubljana, tokrat s pozdravom podžupana Boštjana Koritnika.


Skupščino društva so letos, poleg potrditve poročil o delu in poslovanju društva za preteklo leto, načrt dela in poslovanja za leto 2024, zaznamovale tudi volitve vseh organov društva. Soglasno smo vsem sedanjim organom podaljšale dvoletni mandat. Počaščene in ponosne smo, da nas bo tudi naslednji dve leti vodila naša predsednica Darinka Pavlič Kamien. Draga Darinka, iskrene čestitke!


Skupščinskemu dogajanju vedno dodamo kakovostno vsebino. Tokrat nas je Metka Pal, specialistka za zaključevanje prodajnih pogodb, ozavestila o ključnem koraku prodajnega postopka "Kako z zaključevanjem doseči večjo prodajo v podjetju?" Zaključevanje zahteva priprave, učenje, trening, saj je prav od tega koraka odvisno ali bo stranka posel zaključila pri nas ali pa bo denar namenila konkurenci. Z Metko se dogovarjamo, da nam bo v enem od naslednjih srečanj namenila več časa. Hvala, draga Metka!

Zaključek srečanja smo namenile druženju v odlični izvedbi Vivo Cateringa. Draga Jerneja, hvala! Nazdravile in uživale smo ob izvrstni penini in vinih Bio vina Montis & Eko Laura, ki nam jih je postregla vedno nasmejana Elizabet.

Naša pot v letu 2024 je smelo začrtana. Želimo si rasti, želimo si širiti naša obzorja. In vemo, da s sodelovanjem in složnostjo to zmoremo. Le skupaj smo močnejše!

Hvala vsem vam, drage članice, za zaupanje, sodelovanje in podporo!

Oglejte si tudi